Müftü cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi - Son Dakika
Güncel

Müftü cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi

Müftü cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi

Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşçı, cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi.

17.04.2020 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Müftüsü Mehmet Taşçı, cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi. Ramazan ayı boyunca sohbetler ve mukabeleler de sosyal medya üzerinden yapılacak.

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir camiler korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatıldı. Adıyaman Müftülüğü yeni bir uygulama başlatarak, cuma vaazlarını sosyal medya üzerinden vermeye başladı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Ramazan ayı sohbet ve mukabeleleri de sosyal medya üzerinden yapılacak.

Adıyaman Ulu Camii'nde müftülüğe ait sosyal medya hesaplarından canlı cuma vaazı veren İl Müftüsü Mehmet Taşçı, sadece cuma vaazı değil, Ramazan ayında sohbetler ve mukabeleler için de sosyal medyayı kullanacaklarını kaydetti. Taşçı, "Yaklaşık 1 ayı aşkın bir zamandır bu virüsten dolayı, bu salgından dolayı ezanlarımız okunuyor ama maalesef camilerimiz kapalı. Sosyal mesafeyi koruma adına ve bu salgının daha fazla etki alanını genişletmemesi adına karantina uygulamasından dolayı camilerimiz ibadete kapatılmak zorunda kalındı. Cuma vaazımızı sosyal medya üzerinden veriyoruz. Biz inşallah Adıyaman İl Müftülüğü olarak, Ramazanı şerifin olmazsa olması vazgeçilmezlerin en başında gelen sohbetlerimizi, yine cami cemaatimiz için vazgeçilmez olan mukabelelerimizi sosyal medya üzerinden yapacağız. Sanki bu salgın yokmuş gibi hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Adıyaman'da Ramazan'ı hasretle bekleyen kardeşlerimize tavsiyem sosyal medya üzerinden Adıyaman İl Müftülüğü sayfalarını takip etmeleridir" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müftü cuma vaazını sosyal medya üzerinden verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement