Müftülük Yeni Binasına Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Müftülük Yeni Binasına Kavuşuyor

Müftülük Yeni Binasına Kavuşuyor

Yapımı devam eden Tekirdağ Müftülük binasını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve partililer inşaat hakkında bilgi aldı.

08.02.2013 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımı devam eden Tekirdağ Müftülük binasını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve partililer inşaat hakkında bilgi aldı. Müftü Mahmut Gürlen çatısı kapanan inşaatın bitmesi halinde Tekirdağ'ın modern bir müftülük binasına kavuşacağı bilgisini verdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Kambur, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ömeroğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Köşkdere, Sezai Çetin, Ethem Mollayusufoğulları Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde yapımı devam edem müftülük inşaatında incelemelerde bulundu. Müftü Mahmut Gürlen'den inşaat ile ilgili bilgi alan Milletvekili Akblut, Tekirdağ'ın modern bir binaya kavuşacağını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren imar adına Türkiye'yi baştan aşağı yeniden imar ettiklerini kaydeden Milletvekili Akbulut, "Liderimiz Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Türkiye'nin her ilini olduğu gibi Tekirdağ'ımızı da baştan aşağı imar ediyoruz. Şehrimize başta çevre yolu olmak üzere yeni yollar, köprüler kazandırdık." dedi.

08.02.2013 09: 50: 18

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftülük Yeni Binasına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement