Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak - Son Dakika
Magazin

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

Müge Anlı'nın programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kendisini Mehdi ilan eden din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın, "Cinlerime söyledim Müge Anlı program yapamayacak" dediği öğrenildi.

27.03.2019 13:26  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ilginç anlara sahne oluyor. Programın bugünkü bölümünde kendisini Mehdi olarak tanıtan ve Enes Uçkan ile Cemal Güngör'ü kandıran Nur Ahmet Pehlivan olayı işleniyor. Silivri'de yaşanan olayda iki arkadaşı define kazmaya ikna eden din istismarcısı, 'Ben Mehdiyim, Cinlerimi saldım ve alanı taradılar, burada 100 ton altın var. Allah bana Hz. Muhammed'in eşyalarını gönderdi.' gibi söylemlerde bulunuyor.

MEZARLIKTA DEFİNE ARADILAR

İstanbul Silivri'de yaşanan olayda, Enes Uçkan ve Cemal Güngör isimli iki arkadaş, Nur Ahmet Pehlivan'ın yalanlarına inanarak, yanlarına aldıkları iki arkadaşlarıyla birlikte Rum Mezarlığı altında define aramaya başladı.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

DEFİNE AVCILARINDAN BİR DAHA HABER ALINAMADI

Müge Anlı'da ortaya çıkan gerçeklere göre, 3 yıl boyunca 120 metre 'S' şeklinde tünel kazan define avcılarından bir daha haber alınamadı. Ancak olay bununla da kalmadı.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

"BEN MEHDİYİM"

Tüm çevre halkı kandıran ve "Ben Mehdiyim. Artık sır perdesi kalkacak. Kıyamet günü geliyor, bana inanın, bana destek olun ve sizlere cennetteki yerinizi garanti edeyim." diyen din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kandırdığı insanlar bir bir programa konuk olurken, anlattıkları kan dondurdu.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

"CİNLERİMİ SALDIM"

Müge Anlı'nın bu olayı incelemesinden rahatsız olan Nur Ahmet Pehlivan'ın, "Cinlerimi saldım. Müge Anlı ve ekibine o programı yaptırmayak. Siz merak etmeyin, tüm gazabım onların üzerinde olacak." dediği öğrenildi.

Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

"CİNLERİM BANA HZ. MUSA'NIN KILICININ KABZASINI GETİRDİ"

Bir diğer vatandaş ise, din istismarcısı Nur Ahmet Pehlivan'ın kendisini de kandırdığını ve kendisine Kabe'nin örtüsünden bir parçayı öptürdüğünü, Cinlerim bana Hz. Muhammed'in hırkasını, Hz. Musa'nın kılıcının kabzasını getirdi dediğini iddia etti.

Müge Anlı\'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak

Son Dakika Magazin Müge Anlı'da Akılalmaz Olay: Cinlerime Söyledim, Müge Anlı Program Yapamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Hayyam: Ne beklersinki? Son 17 yılda toplum bu kadar cahilleşti. 1930 Türkiyesindeki halk bundan daha çok para ederdi 26 18 Yanıtla Atila Caliskan: Ey Hayyam denen topluma tepeden baktigini zan eden zat demek 17 senede bu hale geldik öylemi son 90 yildir cahillestirme politikasindan degil sana bir tek senin yorumundaki dogruyu söyleyeyimmi evet 17 senede imalat hatalari muhtemelen olmustur en canli örnegide sen olmalisin.Bir insan ancak bu Kadar sacmalayabilirdi. 2 6
  • ebru : Geri zekali adam Müge Anli senin beynini alir elinden 28 4 Yanıtla
  • Mmleketim: Biri mitinglerde palavra atiyor digerleri ekranlarda. 3 tane biber alamayan halk isi gücü birakip pesinde kosuyor. Bizim millete hersey müstahak. 16 14 Yanıtla
  • tartalya: :)))) bu noktaya geldiysek tamam...haydi dans:))))) 19 2 Yanıtla
  • Merve : Ankarada mansur yavaş önde 16 4 Yanıtla
  • emekçi: van da deprem olunca insanlar vefat edince yaralanınca bu süslü boyalı müge anlı demiştiki, ohhh oldu birazda onlar ağlasın demişti,bu aşağılık iğrenç söylemde bulunan bu kadına hiç bir yürekli savcı dava açmamıştı neden acaba, 6 13 Yanıtla
  • zafer: ilk 6 ay anne sütü cok önemli 16 0 Yanıtla
  • Kadın : Adam hükümete ozenmis :) cennette yer garantiliyor vay canına :) 11 5 Yanıtla Kaan: Hükümet değil 1 kasada mutlak çürük elma çıkar ama sizin kasadakilerin hepsi çürük 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement