Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018' (Miss 7 Continents 2018) yarışmasında, tacı 21 yaşındaki Ukraynalı Kateryna Kachashvili taktı.

14.05.2018 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018' (Miss 7 Continents 2018) yarışmasında, tacı 21 yaşındaki Ukraynalı Kateryna Kachashvili taktı. 21 ülkenin güzellerinin katıldığı yarışmada birinciliği elde eden Kachashvili, Malezya'da yapılacak dünya finalinde yarışmaya hak kazandı.

Ashot Khactryan tarafından ve bir tur firmasının destekleriyle düzenlenen '7 Kıtanın Güzeli 2018 Yarışması' Bodrum'daki İskele Meydanı'nda yapıldı. Yarışmada Türkiye'yi 20 yaşındaki Ayşenur Büşra Selvitop temsil etti. Yarışmada güzeller ilk olarak ulusal kıyafetleri ile ardından da mayoyla podyumda boy gösterdi. Ukraynalı modacı Elana Bilik'in 2018 yılı için tasarladığı kıyafetler, modeller tarafından tanıtıldı. Güzeller birbirinden şık gece kıyafetlerinin içinde de podyumda boy gösterdi. Yarışmanın sonunda dereceye giren güzelleri Ashot Khactryan açıkladı. Yarışmada birinciliği Ukrayna'dan katılan 21 yaşındaki Kateryna Kachashvili elde etti.

Yarışmaya, Litvanya'dan katılan 20 yaşındaki Evelina Stepule ikinci, Belarus'tan katılan 25 yaşındaki Victoryia Laurenka üçüncü, Letonya'dan katılan 20 yaşındaki Estella Zaharkevicha dördüncü, Karadağ'dan katılan 21 yaşındaki Mariyana Lasosevic ise beşinci oldu.

Yarışmanın sonuçlarının açıklanmasıyla dereceye giren modeller, tüm yarışmacılar ve organizasyon komitesi birlikte kutlama pastasını kesti.

Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla-7 Kıtanın Güzeli Ukraynalı Kachashvili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
    21:54 Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

    Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Ömer Eşki birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Advertisement