Muğla'da İş Adamına Şantaj İddiası - Son Dakika
Güncel

Muğla'da İş Adamına Şantaj İddiası

Muğla\'da İş Adamına Şantaj İddiası

Milas'ta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

11.01.2013 11:12  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas'ta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddia edilen 5'i üniversite öğrencisi 9 kişi gözaltına alındı.

İlçede adı açıklanmayan bir iş adamı, jandarmaya başvurarak bir kadının kendisine cep telefonundan mesaj çekerek Avşar köyü yolunda buluşmak istediğini bildirdiğini, ancak gittiğinde burada bulunan kişilerin kendisini darbederek silah zoruyla çıplak görüntülerini çektikleri ve görüntülere karşılık 200 bin lira istedikleri iddiasıyla şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince başlatılan soruşturmada, olaya karıştıkları iddia edilen kişilerin evlerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda 3'ü kadın olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin 5 öğrencisinin de aralarında bulunduğu Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, M.V.A, B.A, H.K. ve P.D. gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada olayda kullanıldığı iddia edilen 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak ve flash bellek içerisinde iş adamına ait görüntüler de ele geçirildi.

Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da İş Adamına Şantaj İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement