Öğretmenler pedal çevirip, klip çekti - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler pedal çevirip, klip çekti

Muğla ve ilçelerinde görev yapan 24 öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya gelerek pedal çevirdi, klip çekti.

24.11.2020 16:47  Güncelleme: 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla ve ilçelerinde görev yapan 24 öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya gelerek pedal çevirdi, klip çekti. Muğla ve ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Muğla'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Buradaki törenin ardından Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve beraberindekiler Muğla Valiisi Orhan Tavlı'yı makamında ziyaret etti. Proğram Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda devam etti. Törende, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ederken emekli olan öğretmenlere de "Hizmet Şeref Belgesi" verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24 öğretmen Muğla'nın tarihi sokaklarında ve caddelerinde pedal çevirerek Öğretmenler Gününü kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan etkinlikte öğretmenler, Türk bayrağı ile "Sayın bakanım burası bizde" pankartı açtı. Etkinlik aynı anda Muğla'nın diğer ilçelerinde de gerçekleştirildi. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerinin de katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına "Başöğretmen izinde öğretmenim" klibi çekildi. Söz ve müziği öğretmenlere ait klipte, Muğla ve ilçelerinin tarihi ve kültürel dokuları da tanıtıldı.

Öğretmenler pedal çevirip, klip çekti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğretmenler pedal çevirip, klip çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement