Muğla'da Trap Atışları Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Trap Atışları Yapıldı

Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında 200 kişinin katılımıyla trap atış, skeet ve kurşun atış gösterisi gerçekleştirildi.

28.09.2014 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da trap atış, skeet ve kurşun atış gösterileri yapıldı.

Düzen mevkisindeki Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Derneği trap sahasında düzenlenen yarışma, profesyonel trap, kurşun, skeet, amatör trap kategorilerinde gerçekleştirildi.

Muğla Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Başkanı Muammer Bağcıoğlu, 3 gün süren etkinlikte atıcılığa ilgi duyanları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladıklarını söyledi.

Yıl içerisinde çok defa yarışma düzenlediklerini, yarışların bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştirdiklerini belirten Bağcıoğlu, "Muğla dışından çok fazla katılım var. İzmir, Denizli, Balıkesir, Çanakkale, Antalya Manisa ve birçok ilden atıcılar geldi" dedi.

Yarışlara 200 kişinin katıldığını anlatan Bağcıoğlu, dereceye girenlere tüfek ve av malzemeleri vereceklerini kaydetti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise Muğla Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Derneği ile yaptıkları çalışmada trap atışlarının Muğla'da önemli bir yere getirdiklerini söyledi.

Gümüş, bölgeyi Türkiye'deki sayılı trap sahalarından biri haline getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Yarışlarda amatör trap kategorisinde Erol Aklan birinci, Ferhat Şimşek ikinci, Ahmet Özmen de üçüncü oldu.

Profesyonel trap kategorisinde ise Adnan Aksüyek birinciliği, Mehmet Koşar ikinciliği, Fatih Yetişgin üçüncülüğü elde etti.

Kurşun kategorisinde ise Ali Gencer birinci olurken, Soner Sarıoğlu ikinci, Hakan Taş üçüncü geldi.

Yarışların skeet kategorisinde Can Eser birinciliği, İbrahim Civan Şahkalay ikinciliği, Levent Esen ise üçüncülüğü kazandı.

Dereceye girenlerin kupa ve hediyelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Gümüş, Avcılar ve Atıcılar İhtisas Spor Kulübü Başkanı Bağcıoğlu? verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Trap Atışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement