Muğla'da Uyuşturucu Satışı Yapan Şahıslar Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da Uyuşturucu Satışı Yapan Şahıslar Suçüstü Yakalandı

Muğla\'da Uyuşturucu Satışı Yapan Şahıslar Suçüstü Yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen Ş.Y. ve İ.S. isimli şahıslar jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler, kullanma aparatları ve nakit para ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

28.04.2023 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde uyuşturucu sattığı iddiası ile takibe alınan şahıslar satış yaptıkları esnada jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarı çalışmalar sonucu, Kargıcak Mahallesi'nde Ş.Y. ve İ.S. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahıslar uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından şahısların yapılan üst aramasında, bir miktar metammetamin ve esrar maddesi ile 5 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 18 esrar çarşafı, suçtan elde edildiği değerlendirilen 10 bin 950 TL nakit para, 3 cep telefonu ele geçirildi. Ş.Y. ve İ.S. isimli şahıslar gözaltına alındı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da Uyuşturucu Satışı Yapan Şahıslar Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement