Muğla Lüks Villalardan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Bodrum'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Muğla Lüks Villalardan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Bodrum'da Yakalandı

Lüks villalardan hırsızlık yapan 3 kişi Bodrum'da yakalandıTÜRKİYE'nin çeşitli illerinde lüks villalara girerek hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, çaldıkları bazı eşyalarla polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

18.05.2018 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüks villalardan hırsızlık yapan 3 kişi Bodrum'da yakalandı

TÜRKİYE'nin çeşitli illerinde lüks villalara girerek hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kişi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde, çaldıkları bazı eşyalarla polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir villadan çaldıkları, tanesi 4 bin lira olduğu belirtilen 20 çift ayakkabı da kullandıkları lüks otomobilde ele geçirildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, İzmir, İstanbul, Eskişehir, Yalova başta olmak üzere pek ildeki lüks villalardan hırsızlık yapan H.Ç.'nin

ilçeye geldiğini belirleyip, bir süre teknik ve fiziki takibe aldı. Takip sonucu, hakkında 18 ayrı villadan hırsızlık suçundan 70 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ç.'nin Ortakent Mahallesi'ndeki bir sitedeki evde kaldığı belirlendi. Eve operasyon düzenleyen polis, H.Ç.'yi gözaltına aldı. H.Ç.'nin birlikte hırsızlık yatığı ileri sürülen R.A. ve İ.K. de Bodrum'da yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldığı evler ve kullandıkları lüks otomobilde yapılan aramalarda, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir villadan çaldıkları,tanesi 4 bin lira olduğu belirtilen 20 çift ayakkabı ele geçirildi. Özel seri ayakkabılar tutanakla sahibi olan işadamına teslim edildi.

Polisteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Muğla Lüks Villalardan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Bodrum\'da Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Lüks Villalardan Hırsızlık Yapan 3 Kişi Bodrum'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement