Yavru kediyi düştüğü kuyudan itfaiye ekipleri kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Yavru kediyi düştüğü kuyudan itfaiye ekipleri kurtardı

Yavru kediyi düştüğü kuyudan itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 7 metrelik kuyuya düşen kediyi Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kurtardı.

06.08.2022 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 7 metrelik kuyuya düşen kediyi Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kurtardı.

Olay, Turgut Mahallesi merkez sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kedisinin kuyuya düştüğünü fark eden bir vatandaş durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Marmaris İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların sonucunda kedi kuyudan çıkartılarak sahibine teslim edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yavru kediyi düştüğü kuyudan itfaiye ekipleri kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı
    13:06 DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı

    Bolu merkezli Sakarya ve Ankara'da düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' adlı operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 15 şahıs yakalandı. Operasyonlar sonucunda suç unsurları ele geçirildi.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
    13:05 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 89 yaşındaki Mehmet Akyol'a otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Akyol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor
    13:04 Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Olay geçen hafta Cuma günü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mahalle sınırları içerisinden geçen Cırcıp Deresinden geçmeyen çalışan 4 kişiden 11 yaşındaki Davut Kara, akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgedeki ekipler, çalışmalarını 7'nci gününde sürdürüyor. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri Suriye sınır hattına kadar olan bölgede yoğun bir şekilde çocuğu arıyor. Su altında ve kıyıda arama çalışması gerçekleştiren ekipler, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi. Olayın geçmişi Olay geçen Cuma günü yaşandı. Bölgede inek otlatan Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., şiddetli bir şekilde akan Cırcıp deresinin kenarında oynarken suya düştü. Akıntıya kapılanlar, derenin ortasındaki sığ bir yerde durmayı başardı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K.'nin annesi Şadiye K. akıntıya kapıldı. Kadın ile 2 kız çevredekiler tarafından kurtarılırken 11 yaşındaki çocuk ise gözden kayboldu.

  • Adıyaman'da İşçi Merdivenlerden Yuvarlandı, Yaralandı
    13:02 Adıyaman'da İşçi Merdivenlerden Yuvarlandı, Yaralandı

    Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan A.T., merdivenlerde dengesini kaybederek yaralandı. Yaralı işçi, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Avcılar'da gece kulübüne silahlı saldırı: 4 şüpheli tutuklandı
    13:01 Avcılar'da gece kulübüne silahlı saldırı: 4 şüpheli tutuklandı

    Avcılar'da bir kişinin hayatını kaybettiği gece kulübüne yönelik silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ünün tutuklanmasına karar verildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıya ilişkin çalışma yürüttü ve kimliği belirlenen 5 şüpheli Esenyurt ve Avcılar'da gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, bir zanlı ise serbest bırakıldı. Saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

  • Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi
    13:00 Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBIM Büro Amirliği, uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme ve farkındalık oluşturma amacıyla 32 anne ve anne adayına eğitim verdi.

  • Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı
    13:00 Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı

    Tuzla Yayla Mahallesi'nde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir BMW marka araç sürücüsü, inşaat alanına daldı. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir kadın ise ölümden kıl payı kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti
    12:59 Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazanın fark edilmesi üzerine olay yerine giden vatandaşlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Hatay'da bireysel konteynerde çıkan yangın söndürüldü
    12:58 Hatay'da bireysel konteynerde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Dikmece Mahallesi'nde bir bireysel konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda konteyner kullanılamaz hale geldi.

  • Afyonkarahisar'da Torbacılara Operasyon: 3 Gözaltı
    12:56 Afyonkarahisar'da Torbacılara Operasyon: 3 Gözaltı

    Afyonkarahisar'da yapılan denetimde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 43,50 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramalarda hassas terazi, sentetik ecza maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen para da ele geçirildi.


Advertisement