Muğla Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına 5 Otel Çalışanı Adliyede Hd - Son Dakika
Güncel

Muğla Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına 5 Otel Çalışanı Adliyede Hd

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına 5 otel çalışanı adliyedeMUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisin bir apart otele düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adı verilen operasyonda, 1010 ecstasy uyuşturucu hap ve 5 gram kubar esrarla yakalanıp, gözaltına alınan 5 otel çalışanı, adliyeye sevk edildi.

15.07.2018 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına 5 otel çalışanı adliyede

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisin bir apart otele düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adı verilen operasyonda, 1010 ecstasy uyuşturucu hap ve 5 gram kubar esrarla yakalanıp, gözaltına alınan 5 otel çalışanı, adliyeye sevk edildi.

Marmaris İlçe Emnilyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmalarıyla bir apart otele eğlence mekanlarına satılmak üzere İstanbul'dan uyuşturucu madde getirildiğini tespit etti. Bu sabah harekete geçen polis, Kemeraltı Mahallesi'ndeki söz konusu 30 odalı otele 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adını verdikleri operasyon düzenledi. Otelin bir odasına yapılan baskında masa etrafına oturmuş olan otelin resepsiyon görevlisi N.T.(32) ile diğer otel çalışanları N.Ş.B.(29), K.Y.(28), T.A.(26), M.Ç.(19) gözaltına alındı. Masanın üzerindeki poşetler içinde 5'er adet satışa hazır halde toplam 1010 ecstasy uyuşturucu hap ve 5 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçlarından sabıkası 5 şüpheli, polisteki işleleriin ardından adliyeye sevk edildi.

Muğla Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına 5 Otel Çalışanı Adliyede Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına 5 Otel Çalışanı Adliyede Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement