Muğla Yapılan Iğneden Sonra Fenalaşan Kadın Öldü Iddiası - Son Dakika
Güncel

Muğla Yapılan Iğneden Sonra Fenalaşan Kadın Öldü Iddiası

Muğla'da, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında yapılan iğnenin ardından fenalaşarak yoğun bakımda tedaviye alınan 49 yaşındaki Nurcan Pınar yaşamını yitirdi.

03.04.2017 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği sağlık ocağında yapılan iğnenin ardından fenalaşarak yoğun bakımda tedaviye alınan 49 yaşındaki Nurcan Pınar yaşamını yitirdi.

Evli ve iki çocuk annesi Nurcan Pınar, geçen 29 Mart'ta Menteşe ilçesi, Yerkesik Mahallesi'ndeki evlerinde rahatsızlanınca eşi Mehmet Pınar tarafından 12 Nolu Yerkesik Aile Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Boğazı ağrıyan Nurcan Pınar'ı muayene eden doktor F.Ş., iddiaya göre ağrı kesici (Andolor) ve antibiyotik (Multisef) iğne yazarak eczaneden alınmasını istedi. Eczaneden getirilen iğnenin hemşire N.O., tarafından yapılmasından kısa bir süre sonra ev kadını Nurcan Pınar, "Bana bir şey oluyor. Kurtarın beni diyerek' fenalaştı. Ağzından köpük geldiği ve kustuğu öğrenilen Pınar'ın kalbi durdu. Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle kalbi çalıştırılan Pınar, ambulansla Muğla'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Pınar, dün (pazar) sabah saatlerinde yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Pınar'ın ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı. Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Pınar'ın kesin ölüm nedeninin, ileri tetkiklerin ardından daha sonra kesinlik kazanacağı belirtildi.

Yerkesik Orman İşletme Şefliği personellerinden Mehmet Pınar, adalete güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Doktor antibiyotik ve ağrı kesici olmak üzere iki iğne yazdı. Reçeteyle eczaneye giderek iğneleri aldım. Görevli hemşirenin iğneyi yapmasının ardından eşim Nurcan feryat etmeye başladı. Ağzından köpük geldiğini görünce, 'Eşim kesin öldü' dedim. O sırada zaten kendinde değildi. Kalbine masaj yapılıyordu. Eşimi o anda görünce elim ayağım boşaldı. Yaşama tutunur diye bekledik ama maalesef hayal kırıklığına uğradık. Savcılıktaki ifademde, 'Kim suçluysa cezasını çeksin' dedim. Adalete güvenimiz tam. Bu olayın kısa sürede aydınlatılacağına inanıyorum" dedi.

Yaşamını yitiren Nurcan Pınar'ın cenazesinin, bugün öğlende Milas İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi. Muğlaspor'un eski futbolcusu Okan Pınar'ın da görev yaptığı askeri birlikten izin alarak Muğla'ya geldiği öğrenildi.

Muğla Yapılan Iğneden Sonra Fenalaşan Kadın Öldü Iddiası
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Yapılan Iğneden Sonra Fenalaşan Kadın Öldü Iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement