Muğlaspor'da Transfer - Son Dakika
Güncel

Muğlaspor'da Transfer

3. Lig temsilcilerinden Muğlspor Uğur Durmuş ile sözleşme imzaladı.

09.06.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3. Lig temsilcilerinden Muğlspor Uğur Durmuş ile sözleşme imzaladı.

Muğlaspor, Teknik kadronun belirlenmesinin ardından ilk futbolcu transferini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl 3. Ligde Payasspor formasını giyen sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş, yeşil beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola 2002 yılında Antalya Sanayispor'da başlayan Uğur Durmuş, daha sonra Muratpaşa Belediye, Kumluca Belediyespor, Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği ve Balabanspor takımlarında amatör olarak forma giydi.

2010 yılında Kocaelispor'da profesyonel olan Durmuş, daha sonra Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor, Batman Petrolspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Diyarbekirspor A.Ş. ve Payasspor'un formasını giydi.

28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş için kulüpte düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Durmuş, "Muğlaspor bugüne kadar ülke futboluna armağan ettiği isimleri ile çok köklü bir kulüp. Attığımız imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Kulübün başarısı için arkadaşlarımla beraber en iyisini yapacağız" dedi.

Uğur Durmuş ile ilk transferi gerçekleştirdiklerini belirten Muğlaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı da transferde ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti.

Transfer çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Eskihisarlı, "Profesyonel liglerde kalıcı olmak için transfer çalışmalarında çok titiz bir çalışma sergiliyoruz. Muğlaspor formasını taşıyabilecek oyuncuları kulübümüze kazandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğlaspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı
    14:57 Beşiktaş Stadı saldırısında firari sanık 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı

    İstanbul'da 10 Aralık 2016'da meydana gelen Beşiktaş Stadı terör saldırısına ilişkin firari olarak aranan Aydın Ekici, 7 yıl sonra yakalandı. Ekici, 39 emniyet mensubu ve 7 sivilin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili olarak 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, diğer suçlardan ise delil yetersizliği nedeniyle beraat kararı verdi.

  • TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı
    14:57 TCG Kınalıada, Süveyş Kanalı'na ulaştı

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Türkiye'den yola çıkan TCG Kınalıada'nın, Süveyş Kanalı'na ulaştığını bildirdi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı
    14:57 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı ile yaşanan kriz iddialarını yalanladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında kriz yaşandığı iddialarına ilişkin açıklama yaparak, yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışıldığını belirtti. Şimşek, vatandaşlardan üretilen dedikodulara itibar etmemelerini ve politikaları ile ilgili duymadıkları hiçbir haber veya söylentiye inanmamalarını istedi.


Advertisement