Muhabbetin Rekoruna Koşuyorlar - Son Dakika
Güncel

Muhabbetin Rekoruna Koşuyorlar

Muhabbetin Rekoruna Koşuyorlar

Cenk ve Erdem, NESCAFÉ 3'ü1 arada ile muhabbetin rekoruna koşuyor

07.04.2012 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğlence dünyasının muhabbet kralları Cenk & Erdem, NESCAFÉ 3'ü1 Arada eşliğinde Guinness Dünya rekorlar kitabına girmeyi hedefliyor

Eğlence dünyasının muhabbet kralları Cenk & Erdem, NESCAFÉ 3'ü1 Arada eşliğinde www.muhabbetrekoru.com isimli mikro sitesi üzerinden kesintisiz 52 saatlik muhabbet rekoru kırmaya hazırlanıyor. Sevilen ikilinin internet kullanıcılarını da muhabbete katmayı planladığı bu 52 saatlik maraton ile Guinness Dünya rekorlar kitabına girmeyi hedefliyor. NESCAFÉ 3'ü1 Arada ikiliyi tüm bu süre boyunca zinde ve canlı tutacak, muhabbetin keyfini artıracak.

Muhabbetin en eğlencelisini gerçekleştirerek milyonların gönlünde taht kuran Cenk & Erdem'in İstanbul'da bir villada gerçekleştirecekleri 52 saatlik rekor denemelerinde, Guiness yetkilileri de onlara eşlik edecek. Keyifli ve uzun muhabbetlerin içeceği NESCAFÉ 3ü 1 Arada Cenk & Erdem'in bu rekor denemesinde, muhabbetlerini zinde kalarak gerçekleştirmelerine destek olacak. İnternet üzerinden çok sayıda aktivite de gerçekleştirecek olan ikili, böylece muhabbet rekorlarını aynı zamanda interaktif bir deneyim haline de getirecekler.

Cenk & Erdem, bir yandan bol bol kahve içerken, diğer yandan stüdyolarına internet üzerinden kabul edecekleri konuklarla 'soru-cevap', 'sosyal medyada yüklenen fotoğraflardan karakter tahlili', 'sessiz sinema tahmin yarışması', 'şarkı çalıp tahmin ettirmece', 'radyo tiyatrosu' ve internetten katılım sağlayan benzeri oyunlar oynayacaklar.

Cenk & Erdem'in NESCAFÉ 3'ü 1 Arada eşliğinde gerçekleştirecekleri 52 saatlik muhabbet rekoru denemeleri www.muhabbetrekoru.com sitesi üzerinden Guinness yetkililerinin ve binlerce dinleyicinin huzurunda yapılacak. Sevilen ikili bakalım bu iddialı rekoru gerçekleştirebilecekler mi? Bunun yanıtını öğrenmek için 13 Nisan Cuma günü öğlenden 15 Nisan Pazar akşamüzerine kadar tüm Türkiye, özellikle de internet kullanıcıları, bu muhabbete kilitlenecek, bu muhabbetle eğlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhabbetin Rekoruna Koşuyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement