Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var - Son Dakika
Magazin

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

Yıllar önce oyuncu Hande Ataizi'ne attığı tokatla gündeme gelen Sevda Demirel, bir mekandan çıkarken sohbet ettiği gazetecilere, Reynmen'e basın mensubuna saldırdığı için tokat atmak istediğini söyledi.

23.09.2019 09:07  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sevda Tokatı" şarkısıyla gündeme gelen şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün gittiği alışveriş merkezinden çıkarken muhabirlerle uzun süre sohbet etti. Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisini görüntülemek isteyen muhabire şiddet uygulayan sosyal medya fenomeni Reynmen hakkında da konuştu.

"SEVGİLİMLE DEĞİL KÖPEĞİMLE YEMEĞE ÇIKIYORUM"

Eskiye nazaran daha sessiz ve sakin yaşamayı tercih ettiğini söyleyen Sevda Demirel, "Gördüğünüz gibi sevgilimle değil artık köpeğimle yemeğe çıkıyorum. Artık daha sessiz sakin yaşıyorum. Avrupa projelerim var uzun süre Almanya'da kalacağım. Orada sahne alacağım" dedi.

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

"REYNMEN'E TOKAT ATASIM GELİYOR"

20 yıl önce Hande Ataizi'ne attığı tokatla yıllarca konuşulan Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisini kız arkadaşıyla görüntülemek isteyen muhabire saldıran Reynmen hakkında da ilk kez konuştu. Demirel, Reynmen için şunları söyledi: "Şu sıralar Reynmen'e tokat atasım geliyor. Bir muhabire el kaldırması çok yanlış bir hareket."

REYNMEN BASIN MENSUBUNA SALDIRDI

Bir mekandan çıkarken Show Tv muhabirinin 'Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorularına aniden sinirlenen Reynmen, "İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Reynmen ardından kız arkadaşı ve kendisini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı. Gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu.

Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var
Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var
Muhabire saldıran Reynmen\'e Sevda Demirel\'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var

Son Dakika Magazin Muhabire saldıran Reynmen'e Sevda Demirel'den ilginç çıkış: Ona tokat atasım var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • beyin men ?: bunlara prim verirsen olacağı bu suç bu çocukta değil ona pirim veren bizlerde 7 0 Yanıtla
  • fatih44: Kıyıda köşede kalmışlar. Gündem olma peşinde 5 1 Yanıtla
  • dsda: balici reynmen 4 1 Yanıtla
  • eyy: Ne olacaktı kaldırdılar bir yerlerini şimdide kafa tutuyorlar meşhur olmadan önce gelselerdi hangi kameraya bakı cam diye sorarlardı.. ey gidi dünya 4 0 Yanıtla
  • IM: BEŞ PARA ETMEZ INSANLARA PIRIM VERIRLERSE OLACAĞI BU. 2 0 Yanıtla
  • Eda: Sevda demirel benim de sana tokat atasım var. 2 0 Yanıtla
  • Yeliz Tamalır: Bu sevda Demirel,Süleyman Demirelin kemiklerini,sızlatıyor..böyle bir kızı olduğu İçin çok üzgündür.. 0 2 Yanıtla
    T: Ne çektin sen ?? 0 0
  • YARDİ: yazık çok yazık neyi paylaşamıyoruz bu güzelim türkiyede herkez birilerini hedef haline almış gençlere destek olmamız gerekirken batırmayı dibe çekmeyi düşünüyoruz başka işleriniz yokmu ALLAH aşkına hayata güzel bakmak varken nebu şiddet bu celal 1 0 Yanıtla
    Nebu: Kasma kendini gevşek bırak Edebiyat uzmanı gibisin Maşallah 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement