Muhabirimiz Nişancı için AA'ya başsağlığı mesajları - Son Dakika
Güncel

Muhabirimiz Nişancı için AA'ya başsağlığı mesajları

Anadolu Ajansı (AA) Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ulaşılması sonrası çok sayıda kişi ve kurum başsağlığı mesajı iletti.

24.05.2019 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ulaşılması sonrası çok sayıda kişi ve kurum başsağlığı mesajı iletti.

Bayburt- Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'nda 10 Mayıs'ta karla mücadele ve yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı virajlarında uçuruma düşen AA muhabiri Nişancı'nın cansız bedenine 14 gün sonra ulaşıldı.

Düştüğü yerden 1 kilometre uzaklıkta Dumlu köyünden akan çayın Soğanlı Deresi ile buluştuğu yerde bulunan Nişancı'nın cansız bedeni dalgıçlar tarafından sudan çıkarılarak Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nişancı'nın ölüm haberinin ardından çok sayıda kişi ve kurum gerek sosyal medya hesaplarından gerekse AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile Genel Müdür Yardımcıları Metin Mutanoğlu ve Mustafa Özkaya'yı telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.

"TBMM Başkanvekili CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, AK Parti İstanbul milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Emine Sare Aydın, Nevzat Şatıroğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Trabzon milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Karaduman, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş ) Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Toç Bir Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, gazeteciler Abdülkadir Selvi ve Nedim Şener, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, AFAD, HAKİŞ Konfederasyonu, Basın İlan Kurumu, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV), Çağdaş Gazeteciler Derneği, İletişim Platformu, Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayburt Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bayburt Gençlik Merkezleri, Bayburt Spor Kulübü."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhabirimiz Nişancı için AA'ya başsağlığı mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı
    16:34 Amasya'da seyir halindeki tırda yangın çıktı

    Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken yangın çıkan tırda hasar oluştu. Tevfik Acar'ın (47) kullandığı I 21 ES yabancı plakalı hurda yüklü tırın motor kısmından Ulubel mevkisinde duman çıkmaya başladı. Aracı güvenlik şeridine çeken sürücü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Gümüşhacıköy Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonucunda tırda hasar meydana geldi.

  • Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti
    16:34 Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri köyleri ziyaret etti

    Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Kırıkdağ ve Aşağı Derecik köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Karadağ, vatandaşların taleplerinin karşılanması için ilgili şube müdürlerine talimat verdi.

  • Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi
    16:33 Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi

    Niğde'nin Yeşilburç köyünde geleneksel Helva Kavurma Festivali düzenlendi. Festivalde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve kavrulan helvalar katılımcılara dağıtıldı. Vali Cahit Çelik, festivalde yaptığı konuşmada köyün turizm potansiyelini geliştirmek için adımlar atacaklarını belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise köyün Niğde için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, bu değerleri yaşatmanın önemine dikkat çekti.

  • Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti
    16:29 Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti

    Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, Gümüş İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Büyükkaymakcı, okul müdürü Yusuf Kılıç'tan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle de sohbet eden Büyükkaymakcı, kitaplara olan ilgisinin başarısının temelini oluşturduğunu belirtti ve öğrencilere okumayı ve merakı teşvik etti.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası
    16:29 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın aldığı duyumlar sonucu başlattığı inceleme sonucu ortaya çıktığı belirtilen gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili soruşturma süreci başlatıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına yönelik inceleme başlattı.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.


Advertisement