Muhafazakâr Giyim Sektörünün Kalbi Lifestyle Turkey ile İstanbul'da Atacak - Son Dakika
Güncel

Muhafazakâr Giyim Sektörünün Kalbi Lifestyle Turkey ile İstanbul'da Atacak

Muhafazakâr giyim sektöründe tasarımcıları, üreticileri, toptancıları ve mağaza zincirlerini bir araya getiren tek uluslararası fuar olma özelliğini taşıyan Türkiye'nin tek muhafazakâr giyim fuarı Lifestyle-Turkey, 17-19 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerini İstanbul Kongre Merkezi'nde ağırlayacak.

15.10.2018 15:06  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fuarın hedefi, muhafazakâr giyim sektöründe üretim yapan firmaların yurt dışı açılımlarını genişletmektir. Bunun için yapılan bu organizasyonda 30 dan fazla ülkeden uluslararası alıcıyı bir araya gelecek ve yaklaşık 1000 uluslararası, 5000 yurt içi ziyaretçi katılım sağlayacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle düzenlenen Lifestyle Turkey 2019 Muhafazakâr Giyim Fuar'ı Türkiye ve Dünya'daki muhafazakâr moda anlayışına yön verecek. Bu fuarda muhafazakâr giyim sektöründe yer alan üretici markalar yaz koleksiyonlarını, sektör profesyonellerine sunacak ve böylece üç gün boyunca muhafazakâr giyim endüstrisine yön verecek tasarımları ve trendleri paylaşarak yeni iş birliklerine imza atacaklar. Federal Fuarcılık tarafından organize edilen bu fuarda muhafazakâr giyim sektörünün önde gelen firmaları, tasarımcıları ve profesyonel ziyaretçiler fuar içerisinde gerçekleşecek etkinliklere, toplantılara katılım sağlayacaktır.

Federal Fuarcılık Genel Müdürü Zeynep Kekeç şunları söyledi;

"Küresel İslam Ekonomisi Zirvesi etkinlikleri kapsamında Torino kentinde yapılan dünyanın önde gelen İslami giyim sektörü temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'nin yıllık 39,3 milyar dolarla Muhafazakâr giyim harcamalarında lider konumda olduğu açıklandı. Hem üretim hem de tüketimin merkezinde olan ülkemizi tüm dünyaya duyurmak amacıyla çıktığımız bu yolda, 2018 fuarımızda 91 üretici firmanın standlı katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 2. Fuarımıza ilgi yoğundu. 30 ülkeden gelen alım heyetleriyle 716 uluslararası yaklaşık 4000 yurtiçi ziyaretçiyi fuarımızda ağırladık. Firmalarımız fuarda sezon koleksiyonlarını profesyonel alıcılarla buluştururken yeni iş birlikleri yapma olanakları da oluyor. Bunun yanı sıra b2b görüşmelerle katılımcı firmalarımıza verdiğimiz hizmet sayesinde ülkelerden gelen iş adamlarıyla da bizzat görüşüp iş birlikleri yapma fırsatı buluyorlar. İhracatı arttırmaya yönelik olan sektörün tek fuarını organize etmekten gurur duymakla birlikte her sene daha başarılı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Muhafazakâr Giyim Sektörünün Kalbi Lifestyle Turkey ile <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'da Atacak

Türk ekonomisinin ayrılmaz parçası Muhafazakâr moda hızla büyüyor

Muhafazakâr giyim hızla büyüyen bir pazar ve Türk ekonomisinin ayrılmaz bir parçası. Küresel gerileme sebebiyle mali baskılarla karşı karşıya olan genel moda sektörünün aksine, muhafazakâr giyimin büyümeye devam ettiği belirtiliyor. Başta İslam dünyasının doğasında olan muhafazakârlığa hitap eden bu giyim tarzı, muhafazakârlığın öncelik taşıdığı diğer bölge ve kültürlerden de talep almakla beraber ana akım moda aktörlerinin de ilgisini çekiyor.

Lifestyle Turkey, Türkiye'den ve dünyanın her yerinden muhafazakâr modada en son ve en yeni trendlerin sergilendiği küresel bir alan olmasıyla birlikte, muhafazakâr modaya tamamen adanmış 10.000 m2 'yi aşan alanıyla bölgedeki tek ticari fuar ve etkinlik olma özelliğini taşıyor. Lifestyle Turkey moda profesyonellerini, tasarımcıları, blog yazarları, sosyal medya fenomenleri, butik veya mağaza sahipleri için harika bir global toplanma noktası olma özelliği ile büyük bir fırsat! Orta Doğu, Kuzey Afrika, Afrika, Malezya, Endonezya, Singapur, İngiltere, Almanya, Fransa, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri, Rusyagibi geniş skalasıyla dünyanın çeşitli yerlerinden gelen moda ve medya yayın organlarını, derin tarihiyle çok iyi bilinen ve çeşit çeşit insan barındıran mega şehirde tek çatı altında topluyor.

Katılımcı Profili

– Hazır Giyim

– Dış Giyim

– Başörtüsü

– Gelinlik ve Abiye

– Büyük Beden

Spor Giyim

– Plaj Giyim

– Aksesuarlar

Ziyaretçi Profili

– Perakende Satış Mağazaları ve Butik Sahipleri

– Mağaza Zincirleri

– Ticari alıcılar

– Yurtdışı ve yurtiçi Toptancılar, Distribütörler ve ihracatçılar

– Çeşitli ülkelerden ticaret heyetleri

– Tekstil, Örme ve Konfeksiyon

– Tasarımcılar ve Moda Endüstrisi çalışanları

Web:http://lifestyle-turkey.com/

Instagram:Lifestyleturkeyofficial

Muhafazakâr Giyim Sektörünün Kalbi Lifestyle Turkey ile İstanbul\'da Atacak

Son Dakika Güncel Muhafazakâr Giyim Sektörünün Kalbi Lifestyle Turkey ile İstanbul'da Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement