Muhafızlar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Muhafızlar İftarda Buluştu

Muhafızlar İftarda Buluştu

Kırıkkale’nin futbol takımlarına yönelik üç taraftar grubundan birisi olan Muhafızlar isimli taraftar grubu üyeleri düzenledikleri iftar programı ile birlikte oruç açtılar.

18.06.2017 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin futbol takımlarına yönelik üç taraftar grubundan birisi olan Muhafızlar isimli taraftar grubu üyeleri düzenledikleri iftar programı ile birlikte oruç açtılar.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesinde bulunan Yahşihan Parkı piknik alanında taraftar grubunun kendi imkanları ile düzenlenen iftar programıyla Muhafızlar taraftar grubu üyeleri ve diğer taraftar gruplarından üyeler beraber iftar yapma imkanına sahip oldular. İftar sonrası hep birlikte dua eden taraftar grubu üyeleri, ülkenin birliğinin dirliğinin bozulmamasını ve takımlarının şu an bulunduğu konumdan daha üst seviyelerde mücadele etmesini dilediler. Grup üyeleri, gelecek sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek Türk Metal ve Makine Kimya Endüstri (MKE) Kırıkkalespor Futbol Kulüplerinin, her ikisinin de gönülden takipçisi olduklarını ve başarılarının kendilerini gururlandırdığını söylediler.

Düzenledikleri iftar programı hakkında açıklamalarda bulunan Muhafızlar Taraftar Grubu Tribün Lideri Deniz Eren Öztürk, "Ramazan ayı münasebetiyle arkadaşlarımızla birlikte böyle bir karar aldık. Hem dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesi hem de yeni sezona hazırlık anlamında böyle güzel bir organizasyona imza attık. İnşallah yeni sezon ile beraber daha güzel günler görürüz, güzel işlere imza atarız. Zaten tribün olmanın anlamı sadece tribünde değil dışarda da kardeşliklerin pekişmesiyle alakalı olduğu için bu tarz organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Bizim hiçbir taraftar grubuyla küskünlüğümüz yoktur"

İftar programı sonrası katılımcılara teşekkür eden Muhafızlar Taraftar Grubu Başkanı Çetin Bekeç, Kırıkkale'deki hiçbir taraftar grubuyla küskünlüklerinin olmadığını belirtti. Bekeç, "Tüm taraftar gruplarıyla ortak bir amaç içerisindeyiz, ortak hareket edeceğiz. Türk Metal Kırıkkalespor'un hem de MKE Kırıkkalespor'un arkasında sonuna kadar durarak, şiddete yer vermeden, kardeşlik içerisinde olacağız. Takımlarımız yenilse de takımlarımızı alkışlayacağız" ifadelerini kullandı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhafızlar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement