Muhammed Bayır'ın Forma Özlemi Bitiyor - Son Dakika
Spor

Muhammed Bayır'ın Forma Özlemi Bitiyor

Muhammed Bayır\'ın Forma Özlemi Bitiyor

Süper Lig'in ilk yarısında lisansı çıkarılmadığı için takımdaki yerini alamayan Osmanlısporlu futbolcu, ikinci devre formasına kavuşacak

16.01.2018 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lisansı çıkarılmadığı için Süper  Lig'in ilk yarısında forma giyemeyen Osmanlısporlu savunma oyuncusu Muhammed  Bayır, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor.
Ligin ikinci yarısında başkent ekibinin kadrosunda yer bulacak takımın  en eski oyuncularından Muhammed, AA muhabirine, "Her futbolcu oynamadığında  mutlaka formayı özler. Bende de formanın açlığı var. İnşallah, bu olumlu anlamda  sahaya yansır." dedi.
Osmanlıspor'un ilk devre zorlu bir süreçten geçtiğine işaret eden 28  yaşındaki Muhammed, ikinci yarı takıma katkı sağlamak istediğinin altını çizdi.
Savunmanın iki kanadında da görev yapabilen Muhammed, "Ben ve Mehmet  Güven ilk yarı takımda bulunamadık. İkinci devre takımdaki yerimizi tekrar  alacağız. Ayrıca yeni transferler de yapıldı. Sezonun ilk yarısında takımımız  zorlu bir süreçten geçti. İnşallah, ikinci yarı bir ivme yakalarız." diye  konuştu.
Muhammed, Osmanlıspor'un başına 6. haftadaki Antalyaspor maçı öncesi  geçen teknik direktör İrfan Buz'un, kendisi ve Mehmet Güven ile yakından  ilgilendiğini vurguladı.
Buz'un, röportajlarında kendilerine değer verdiğini gösterdiğini  belirten Muhammed, "Bizden çok şeyler bekliyor. İnşallah, istediği katkıyı ikinci  yarı sağlarız. Hocamızın güvenini boşa çıkarmak istemiyoruz." ifadelerini  kullandı.
"Çalışmayı bırakmadım"
Muhammed, ligin ilk yarısında forma giyememesine rağmen antrenmanlarda  istekli çalışmaya devam ettiğine işaret ederek, motivasyonunu nasıl koruduğunu  şöyle anlattı:
"Kulübün en eski sporcularındanım. İster istemez kulübü daha çok  sahipleniyorsunuz. Beş yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Dolayısıyla kulüple  bağınız artırıyor. Kadroda olmayacağımı öğrendiğim gün dahi o psikolojiyle  antrenmana çıkmıştım. Bunu tabii ki yenmek biraz zor oluyor ama çalışmayı  bırakmadım. TFF 1. Lig'de şampiyonluk, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma, gruptan lider  çıkma... Bunların hepsinde bulundum. Kulübü ister istemez sahipleniyorsunuz.  Başarılı olduğunda sevinip, başarısız olduğunda üzülüyorsunuz. Beni ayakta tutan  bu duygular oldu."
"İkinci devreye iyi başlamak istiyoruz"
Muhammed Bayır, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile  yarın oynayacakları rövanş maçına ilişkin, "İlk maçı 4-1 kaybettik. Açıkçası skor  avantajı Beşiktaş'ta. Ancak ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Beşiktaş'ı  yenerek ikinci devreye moralli girmeyi amaçlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Devre arası kampının iyi geçtiğine değinen savunma oyuncusu Muhammed,  sözlerini şöyle tamamladı:
"Kaliteli bir kadromuz var. İlk devre şanssızlıklar üst üste geldi.  Devre arasında iyi takviyeler yapıldı. Bu da takımın gücünü artırdı. Kamp da çok  güzel geçti. İkinci yarının bizim adımıza iyi geçeceğini düşünüyorum. İlk  devrenin son bölümünde yakaladığımız çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Muhammed Bayır'ın Forma Özlemi Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement