Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika
Güncel

Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı

Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Muhammed Taha Gergerlioğlu, Seçim Çalışmalarının Startını Partisinin İl Başkanlığına Yaptığı Ziyaret İle Verdi.

17.03.2011 22:32  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak parti milletvekili aday adayı muhammed taha gergerlioğlu, seçim çalışmalarının startını partisinin il başkanlığına yaptığı ziyaret ile verdi.

Milletvekilliği aday adaylığını AK Parti genel merkezine vererek, bu kutsal görev için yola çıkan Muhammed Taha Gergerlioğlu'nu İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir karşıladı. AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, milletimizin güvenini bu güne kadar boşa çıkartmadığının altını çizen Gergerlioğlu, bu hizmet yarışında kendisinin de bu güvene layık olmak için gayretle çalışacağını ifade etti.

Siyasetin emek ve fedakârlık isteyen bir hizmet olduğunu ifade eden Gergerlioğlu, "Seçim dönemi, Türkiye için çok önemli bir dönem. Bursa temsil anlamında örnek bir ilimiz ve il yönetiminin sergilediği samimi ve dik duruş bizlere de büyük bir güç veriyor. Türkiye'nin 2002'den bugüne nereye geldiğini hepimiz biliyoruz. Davamız büyük bir dava ve misyon. Bu yolda aday adayı olabilmek, bir toz tanesi olabilmek, temsil noktasında çok büyük bir mutluluk." dedi.

İl Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Demir ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek "İl teşkilatı olarak tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İyi bir müracaat dönemi geçirdik. Biz de adaylarımızın tanıtımı için çok güzel çalışmalar hazırladık. Seçim çalışmalarında sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhammed Taha Gergerlioğlu Ziyaretlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement