İnce'den "CHP ile Terör Örgütü Arasında Bağ Var" Diyen Erdoğan'a Yanıt: Belge Varsa Açıkla - Son Dakika
Güncel

İnce'den "CHP ile Terör Örgütü Arasında Bağ Var" Diyen Erdoğan'a Yanıt: Belge Varsa Açıkla

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, "CHP ile terör örgütü arasında bağ var" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Elinde belge varsa açıkla" şeklinde yanıt verdi.

06.07.2018 12:53  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin HDP ile ay safta yer almasını sert sözlerle eleştirdi. CHP seçmenine çağrıda bulunan Erdoğan, "Partinizden hesap sorun" ifadesini kullandı.

MUHARREM İNCE'DEN YANIT GELDİ

Erdoğan'ın sert eleştirilerine CHP kanadından ilk yanıt şu sıralar partinin başına geçmek için çabalayan Muharrem İnce'den geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İnce, "Sayın Erdoğan; CHP ve terör örgütleri arasında utanmadan bağlantı kuruyorsun. Devleti sen yönetiyorsun, istihbarat, güvenlik, devletin tüm kurumları senin elinde. Elinde bilgi/belge varsa çık açıkla. Yoksa tarihin en büyük yalancısı ve iftiracısı olursun" dedi.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Erdoğan, il başkanları toplantısında CHP'ye yönelik şu açıklamada bulundu: "24 Haziran seçimlerine sarıldılar. Birbirlerini yolda görse selam vermeyecek olanlar her nasılsa karşımızda birleştiler. Öyle ki CHP, bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyi barajın üstüne taşımak için kendisine oy verenlerin bir kısmını oraya yönlendirildi. Gerçi bunlar 1991'deki seçimde de benzer bir yola başvurmuşlardı. Bölücü örgütün güdümündeki siyasiler ilk defa Meclis'e ayak bastılar. Bugün de Meclis'te milletvekili olarak yerlerini alacaklar. Milletini seven her CHP'li vatandaşımızı, bu utanç için partisinin yönetiminden hesap sormaya davet ediyoruz.

Şayet CHP bu hesaplaşmayı kendi içinde yapmazsa, bölücü örgütle ana muhalefet arasındaki bağ taktik olmaktan çıkıp, esas haline dönüşecektir. Bir şeyin aslı varken kopyasına gerek yoktur. Böyle bir durumda CHP'nin varlığının da anlamı kalmayacaktır."

İnce\'den "CHP ile Terör Örgütü Arasında Bağ Var" Diyen Erdoğan\'a Yanıt: Belge Varsa Açıkla

Son Dakika Güncel İnce'den 'CHP ile Terör Örgütü Arasında Bağ Var' Diyen Erdoğan'a Yanıt: Belge Varsa Açıkla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement