Muharrem İnce, gazeteci Zafer Şahin'e bu sözlerle yüklendi: Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın! - Son Dakika
Güncel

Muharrem İnce, gazeteci Zafer Şahin'e bu sözlerle yüklendi: Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün akşam konuk olduğu CNN Türk canlı yayınında gazeteci Zafer Şahin ile gergin anlar yaşadı. Şahin'in, "Bugün 4. gemimiz geldi, Karadeniz'de doğal gaz bulundu." sözlerine tepki gösteren İnce, "Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, ya siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın!" ifadelerini kullandı.

26.05.2022 13:35  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün akşam CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına konuk oldu.

''BU MASALLARI A HABER'DE ANLATIN''

Yayın boyunca dikkat çeken açıklamalarda bulunan İnce, sık sık gazeteci Zafer Şahin ile de polemiği girdi. Zafer Şahin'in "Bugün 4. gemimiz geldi, Karadeniz'de doğal gaz bulundu" sözlerine yanıt veren İnce, "Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, ya siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın!" ifadelerini kullandı.

"BIRAK SAVUNMAYI"

Daha sonra Şahin'in "Türkiye tarımda 1 numaradır" demesi üzerine ise İnce, "Fındığın fiyatını Hamburg belirliyor. Hiçbir gücün yok, masal anlatıyorsun! Bırak savunmayı; doğruyu bulalım çocuklarımız aç kalacak, kıtlık gelecek" dedi.

DOKTOR MAAŞI SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Muharrem ince ekonomiye ilişkin konuşurken Zafer Şahin'in "Doktor maaşının 7500 TL değil inanmıyorum" demesi üzerine ise doktorlar Twitter'a maaş bordrosunu atmaya başladı.

GÜNDEM OLDULAR

İnce'nin Şahin'le yaşadığı diyaloglar sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kullanıcılar ikili arasındaki polemiklerle ilgili Twitter'da çok sayıda paylaşım yaptı.

CNN Türk canlı yayınına Muharrem İnce ve Zafer Şahin arasındaki polemik damga vurdu
CNN Türk canlı yayınına Muharrem İnce ve Zafer Şahin arasındaki polemik damga vurdu
CNN Türk canlı yayınına Muharrem İnce ve Zafer Şahin arasındaki polemik damga vurdu
Muharrem İnce, gazeteci Zafer Şahin\'e bu sözlerle yüklendi: Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, siz gidin bu masalları A Haber\'de anlatın!

Son Dakika Güncel Muharrem İnce, gazeteci Zafer Şahin'e bu sözlerle yüklendi: Doğal gaz bulundukça doğal gaza zam geliyor, siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Levent Akşahin: doğalgaz bulunca hemen çeşmeden doğalgaz mı akacak sen de fos çıktın, 21 27 Yanıtla
  • Caner kayalı: Bir insan bu kadar cahil bir cümle kurarmı ya.Adam diyor ki siz buldukça zam geliyor diyor.Doğal gaz bulunduğu anda hemen bir burgu ile yeri delip havaya su gibi fışkırmaya başlayacakmı.Bulunan bir kuyunun üzerine platformunun bile kurulması bir,iki yıl süredir.O da en iyi ihtimalle.Buna rağmen 2023 te sisteme dahil edeceğiz diyor.Adam sanıyor yolda bulundu o zaman neden düşmüyor doğal gaz diyor.Tipik bir CHP kafası.Boşuna parti kurdu bu adam.Bom boş bir adam,hemde bomboş.Yazık bir umut demiştik 2 0 Yanıtla
  • Alaaddin Coşkun: Bu ülkeden gaz fışkırsa petroller oluk oluk aksa hertaraf elektrik santrali dolsa barajların dolsa taşsa hatta kapakları bile açsak Suriyelilerin bedavaya kullanıldığı yerde bu millet asla ucuza kullanamaz.boşuna hayal falan kurmayın. 0 1 Yanıtla
  • Halil Yener: Niye adam doğru demiş ülkede kendi ürettiğimiz ürüne yurtdışından daha fazla ücret ödeyip alıyoruz bu Hükümeti savunanlar birgün başka bir hükümet gelince bu iktidar hakkında ne diyecekler merak ediyorum devlet hükümet yönetim demek futbol takımı fanatikliğiyle karıştırmayın şuanda bulunduğumuz durum içler acısı Taci hükümete yanaşmış ye kürküm ye diyenler bunu umursamaz ama birgün akarınız kesilirse ortada kalmayasınız saygılar 0 0 Yanıtla

Advertisement