Muharrem İnce'nin Sandığından da Köyünden de Erdoğan Çıktı - Son Dakika
Politika

Muharrem İnce'nin Sandığından da Köyünden de Erdoğan Çıktı

Muharrem İnce'nin sandığından da köyünden de Erdoğan çıktı Muharrem İnce 144, Erdoğan 167 oy aldı İnce köyünde de kaybetti: Recep Tayyip Erdoğan 814, Muharrem İnce 458YALOVA - Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'daki Saffet Çam Ortaokulu'nda oy kullandığı 1118 No'lu...

24.06.2018 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muharrem İnce'nin sandığından da köyünden de Erdoğan çıktı

Muharrem İnce 144, Erdoğan 167 oy aldı

İnce köyünde de kaybetti: Recep Tayyip Erdoğan 814, Muharrem İnce 458

YALOVA - Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'daki Saffet Çam Ortaokulu'nda oy kullandığı 1118 No'lu sandıkta Erdoğan'a 167, İnce'ye 144 oy çıktı. İnce'nin Yalova'da ki Köyü Elmalık Köyünden ise İnce'ye 458 oy çıkarken Erdoğan'a 814 oy çıktı.

İnce'nin oy kullandığı ve toplam 380 seçmenin bulunduğu 1118 No'lu sandıkta oy sayma işlemleri tamamlandı. 344 seçmenin oy kullandığı sandıkta, cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 167, CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye 144, İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener'e 23, HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş'a 4, Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek'e 1 oy çıktı. Diğer partilerin cumhurbaşkanı adaylarına ise oy çıkmadı.

1118 No'lu sandıkta milletvekilliği seçiminde ise AK Parti'ye 138, CHP'ye 116, İYİ Parti'ye 45, MHP'ye 23,HDP'ye 11, HÜDAPAR'a 2, SAADET Partisi'ne 1, Vatan Partisi'ne 1 oy çıktı. Cumhur İttifakı'na ise 3 oy çıktı. 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Öte yandan sandıktaki bir zarfta milletvekilliğinde AK Parti'ye cumhurbaşkanlığında ise Muharrem İnce'ye oy atılması dikkat çekti.

İnce'nin köyünden de Erdoğan çıktı.

Seçimde sonucu en çok merak edilen noktalardan birisi de CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin köyü Elmalık'tan nasıl bir oy dağılımı çıkacağıydı. Burada da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ciddi bir oy farkı attı. Köyde CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye 458 oy çıkarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 814 oy aldı.

Muharrem İnce\'nin Sandığından da Köyünden de Erdoğan Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muharrem İnce'nin Sandığından da Köyünden de Erdoğan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır
    11:28 Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır

    Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mücbir Sebep Hali süresinin son kez uzatılacağını belirterek, sürenin en az 2 yıl daha uzatılması gerektiğini söyledi. Sadıkoğlu, sürenin 6 ay sonra sona ermesi durumunda birçok işletmenin faaliyetini sonlandıracağını ve işsizlik ile göçün artacağını ifade etti.

  • Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:27 Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen koordineli çalışmada, TKP/ML terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan M.M.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan sevgililer yakalandı
    11:26 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan sevgililer yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili C.G.Ç. ve sevgilisi C.K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. C.G.Ç.'nin daha önce çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    11:22 Faruk Demir, Ardahan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Başkan Demir, teşekkür konuşmasında Ardahan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, çiğ süt fiyatlarına tepki gösterdi
    11:17 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, çiğ süt fiyatlarına tepki gösterdi

    Ulusal Süt Konseyi'nin açıkladığı çiğ süt fiyatlarına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, fiyatların yeterli olmadığını belirtti. Adem, üreticilerin para kazanamadığı durumlarda üretimi bırakıp şehirlere göç ettiğini ve bu durumun tarım sektörünü olumsuz etkilediğini vurguladı.

  • Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile bir araya geldi
    11:16 Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile bir araya geldi

    Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile görüşerek iki ülke arasındaki güvenlik iş birliğinin devam edeceğini vurguladı. Sudani, Irak'ın silahlanma ve deneyim kazanma çabalarının bölgedeki durum nedeniyle önemli olduğunu belirtti. ABD Savunma Bakanı Austin ise Irak'a terörle mücadele konusundaki desteğin süreceğini ve kalıcı bir ikili güvenlik iş birliği gerekliliği konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor
    11:16 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul etmek isteyenleri 15 Mayıs'a kadar salı, çarşamba ve cumartesi günlerinde beklediklerini duyurdu.


Advertisement