Muharrem İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte dengeleri alt üst edecek anket - Son Dakika
Politika

Muharrem İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte dengeleri alt üst edecek anket

Ada Araştırma şirketi yapmış olduğu ankette 2018 seçimlerinde farklı partilere oy veren vatandaşlara Muharrem İnce'ye parti kurması durumunda oy verip vermeyeceğini sordu. Anketten çıkan sonuca göre İnce'nin kuracağı parti en ağır yarayı CHP'ye açıyor.

07.08.2020 12:56  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni parti kurma çalışmaları için start verdiği konuşulan Muharrem İnce'nin Ada Araştırma şirketinin yapmış olduğu anketin sonuçları gün yüzüne çıktı.

CHP'YE BÜYÜK DARBE VURACAK

Ada Araştırma, ankete katılanlara "Muharrem İnce'nin kuracağı partiye oy verir misiniz?" diye sordu. CHP'ye oy veren seçmenlerden yüzde 30'u Muharrem İnce'ye "Oy veririm" derken, yüzde 28.8'i de "Belki oy veririm" dedi.

AK PARTİ'DEN SADECE YÜZDE 2 ALIYOR

Aynı ankette AK Parti'ye oy verdiğini belirtenlerin yüzde 2.4'ü Muharrem İnce'ye oy vereceğini belirtirken, yüzde 90.2 gibi büyük bir çoğunluk da parti kurması halinde İnce'ye oy vermeyeceğini ifade etti.

İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte o anket sonucu;

Muharrem İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte dengeleri alt üst edecek anket
Muharrem İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte dengeleri alt üst edecek anket

Son Dakika Politika Muharrem İnce parti kurarsa kimden ne kadar oy alır? İşte dengeleri alt üst edecek anket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri OSB eski yöneticileri zimmet ve sahtecilik suçlamalarıyla yargılanıyor
    12:22 Kayseri OSB eski yöneticileri zimmet ve sahtecilik suçlamalarıyla yargılanıyor

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin eski yönetim kurulu başkanı Tahir Nursaçan ve 6 yönetici, zimmet ve kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği suçlarından yargılanmaktadır. Duruşmaya sanıklar katılmazken, mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Nursaçan'ı görevden uzaklaştırmıştır. Savcı, sanıkların çeşitli suçlardan cezalandırılmasını talep etmektedir.

  • Taşova ve Suluova'da Şehitler ve Gaziler Onuruna İftar Programları Düzenlendi
    12:18 Taşova ve Suluova'da Şehitler ve Gaziler Onuruna İftar Programları Düzenlendi

    Taşova ve Suluova'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna iftar programları düzenlendi. Suluova'da bir restoranda düzenlenen iftar programında Kaymakam Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Fatih Üçok konuşmalar yaptı. Taşova'da ise Kaymakam Efe Kılıç tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor
    12:18 AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

    31 Mart seçimlerine kısa bir zaman kalırken, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Organize Sanayi Bölgesi ve MAŞTİ'de bulunan esnafları ziyaret eden Er, sorunları dinleyip projelerinden bahsetti. STK ziyaretleri de gerçekleştiren Er, Malatya'nın ayağa kalkması için mücadele edeceklerini ifade etti.

  • Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı
    12:15 Konya'dan İzmir'e gitmek için yola çıkan 3 düzensiz göçmen Afyonkarahisar'da yakalandı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç beldesinde bir otomobili durdurarak içerisinde bulunan 4 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. Suriye uyruklu oldukları belirlenen 3 şahsın yurda kaçak yollardan girdikleri ve belgelerinin olmadığı tespit edildi. Şahıslar gözaltına alınırken, aracı kullanan şüpheli de göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Beşiktaş Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Beşiktaşlı komşuları için gezi düzenledi
    12:13 Beşiktaş Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Beşiktaşlı komşuları için gezi düzenledi

    Beşiktaş Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı kapsamında Beşiktaşlı komşuları için Çanakkale’ye bir gezi düzenledi. Başkan Rıza Akpolat, “18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü kutlu olsun. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği söyleşiye katıldı
    12:13 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği söyleşiye katıldı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği söyleşide beş yıllık görev süresini değerlendirdi ve çalışma azmini vurguladı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Koyunculuğu Arttırmak İçin Hibe Desteği Verecek
    12:13 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Koyunculuğu Arttırmak İçin Hibe Desteği Verecek

    AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ bölgesinde koyunculuğun arttırılması için belediye olarak hibe desteği vereceklerini açıkladı. 100 adetten az olmamak kaydıyla her sürünün yüzde 50'sini belediye olarak kendilerinin karşılayacağını aktaran Bilden, beş yıl içerisinde buradaki koyun varlığını yüzde 200 civarında arttırmayı planladıklarını söyledi.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak İstanbul'da Gözaltına Alındı
    12:12 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak İstanbul'da Gözaltına Alındı

    Kayyum atanmış Boydak Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yapılan operasyon sonucunda gözaltına alındı. Boydak hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. İşlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Boydak, Fetullahçı terör örgütüyle ilişkili eylem ve faaliyetlerin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında gözaltına alındı.

  • CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı
    12:11 CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı

    CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, bireysel kredi kartlarında bankaların takibine düşen borç tutarının son bir yılda yüzde 155 artarak 20,5 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Ateş, vatandaşların yükselen faiz oranlarına rağmen kredi kartlarına mecbur kaldığını ve bu durumun yoksullukta artış ve borç sarmalı riski yarattığını ifade etti. Ayrıca, kredi kartıyla yapılan harcamalarda market ve AVM'lerdeki harcamaların yüzde 87 arttığı, nakit çekimlerin ise yüzde 103 arttığı bilgisi paylaşıldı.


Advertisement