Muharrem Usta'dan Sert Açıklama - Son Dakika
Spor

Muharrem Usta'dan Sert Açıklama

Muharrem Usta\'dan Sert Açıklama

Trabzonspor’da görevde bulunan mevcut yönetim kurulunun, bir önceki yönetim kurulu dönemine yönelik hazırlanan bağımsız denetim raporuyla ilgili hukuki girişimleri başlattığını açıklaması üzerine Muharrem Usta’dan açıklama geldi.

04.10.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da görevde bulunan mevcut yönetim kurulunun, bir önceki yönetim kurulu dönemine yönelik hazırlanan bağımsız denetim raporuyla ilgili hukuki girişimleri başlattığını açıklaması üzerine Muharrem Usta'dan açıklama geldi.

Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Haysiyet cellatları size yazıklar olsun. Siz Trabzonsporlu iseniz ben değilim. Bu yönetimin derdi Trabzonspor değil benim. Size bu kadar iyi niyete değmezmiş. Mahkemeye gidiyorsanız ben de gidiyorum o zaman. Size bağış da yok. Şimdi ben de gereğini yapacağım. Trabzonspor yönetimine açık önerimizdir. Eğer amacınız şeffaflık ise dönemimiz dahil son 10 yılın hesaplarının bağımsız ve saygın bir kurum tarafından incelenmesini (four big) öneriyoruz. Hadi buyrun. Hatta, inceleme masrafları dahi tarafımızdan karşılanacaktır." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muharrem Usta'dan Sert Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement