Mühimmat Yüklü F-16, Kaliforniya'daki Bir Deponun İçine Düştü (Video) - Son Dakika
Teknoloji

Mühimmat Yüklü F-16, Kaliforniya'daki Bir Deponun İçine Düştü (Video)

Mühimmat Yüklü F-16, Kaliforniya\'daki Bir Deponun İçine Düştü (Video)

Mekanik arıza yaşayan F-16, yol kenarındaki deponun içerisine düştü.

18.05.2019 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün yaşanan kazada bir F-16 savaş jeti Riverside, California'da bulunan büyük bir depoya düştü. Araç içi güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Kaza yapan uçağın aktif hâlde bulunan mühimmatlar taşıdığı ve neyse ki bu mühimmatların hiçbirinin kaza esnasında patlamadığı bilgisi veriliyor.

Uçak üzerinde tam araştırmanın yapılmasının biraz zaman alacağını bildiren yetkililer yaşanan arızanın ve daha sonrasındaki kazanın hidroliklerde oluşan bir sorundan kaynaklandığını söylüyorlar. Videoyu yakalamayı başaran Ty Stanonis, bir televizyon kuruluşuna yapmış olduğu açıklamada "Yoldaki herkes bir anda yavaşladı ve neler olup bittiğini anlamaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Mühimmat Yüklü F-16, <a class='keyword-sd' href='/kaliforniya/' title='Kaliforniya'>Kaliforniya</a>'daki Bir Deponun İçine Düştü (Video)

Uçağı fırlatma koltuğuyla acilen terk eden pilotun paraşütüyle boş bir alana iniş yaptığını ancak birkaç dakika yerde kaldığını belirten Stanonis daha sonra pilotun ayağa kalktığını gördüğünü söyledi. Depoda bulunan çalışanların hiçbirinin ciddi derecede yaralanmalara sahip olmadığı ancak bazı çalışanların kontrol amaçlı hastaneye sevk edildiği kaydediliyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Mühimmat Yüklü F-16, Kaliforniya'daki Bir Deponun İçine Düştü (Video) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement