Muhsin Yazıcıoğlu'nun Son Namazı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Son Namazı

Muhsin Yazıcıoğlu\'nun Son Namazı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter düştükten sonra olay yerinde çekildiği iddia edilen fotoğrafı büyük yankı uyandırdı.

11.11.2013 09:54  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
BBP kurucularından, Erzurum Eski İl Başkanı ve MKYK eski üyesi Emrullah Önalan, dün Yazıcıoğlu davasının seyrini değiştirecek bilgiler verdi. Önalan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin hemen sonrasında çekildiği iddia edilen görüntüleri izlediğini iddia etti.

"ÜZERİNDE BEYAZ GÖMLEĞİ VARDI"

Önalan açıklamasında "Israrlarıma karşılık sisli bir havada çekilmiş çok kısa bir kayıt izlettiler. Muhtemelen görüntüyü çeken kişi yürüyordu. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun elleri havada sanki son bir kez dua ediyormuş gibiydi. Arkadan çekilmiş bir görüntüydü. Açıkçası profesyonel çekilmiş bir görüntü değildi. Cep telefonuyla ya da boyundan askılığı olan amatör bir kamerayla çekilmiş. Yürürken çekilmişti. Yürürken çıkan ses görüntüye yansıyordu üstelik hareket halinde bir görüntüydü. Muhsin Yazıcıoğlu'nun sırtı dönük, 3 kişi başında duruyordu. Üzerinde beyaz gömleği vardı" ifadelerine yer verdi.



"NAMAZ KILMA POZİSYONUNDA GÖRÜNÜYOR"

Yazıcıoğlu'nun yanında 4-5 kişinin beklediğini ifade eden Önalan şöyle devam etti: "Gizli çekilmiş bir görüntü gibiydi. Uzun bir görüntü olabilir ama bana sadece yaklaşık 15 saniyelik bir bölümü izlettiler." diyenEmrullah Önalan'ın bu sözlerinin sonrasında internete düşen bir bir görüntüde karlı bir alanda kamuflaj giymiş 4-5 kişinin yanında beyaz gömlekli bir kişi yere diz çökmüş namaz kılma pozisyonunda görünüyor."

Bu açıklamalar sonrası yayınlanan bir fotoğraf karesi Önalan'ın anlattıklarını destekler nitelikte...

FOTOĞRAF MONTAJ MI?

Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu ve BBP'li yetkili Murat Ekici,
birileri tarafından soruşturmanın çok farklı yerlere çekilerek, somut
bilgi ve delillerin üzerinin örtülmeye çalışıldığını söylediler.


Fotoğrafın montaj olduğunu, ellerinde böyle bir bilgi ve belgenin bulunmadığını açıklayan oğul Furkan Yazıcıoğlu, şunları söyledi: "Ne zaman soruşturmayla ilgili Savcılık nezdinde bir ilerleme kat edilse bu tür düzmece bilgiler, montaj olduğu besbelli fotoğraflar internete dolayısıyla kamuoyuna servis ediliyor. Ve bunlar bizi çok ama çok üzüyor. Araştırılması ve üzerine gidilmesi gereken çok daha önemli bilgi ve belgeler var oysa. Örneğin olaydan 160 dakika sonra oraya 2 helikopterin indiği bilgisi. İlk defa sizinle paylaştığım bu bilgiyi Savcılık araştırıyor şuan. Ama birileri sanki bunun önünü kesmek istercesine, foto montaj fotoğraflarla soruşturmayı ve kamuoyunu farklı yerlere yönlendirmeye çalışıyor."




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu'nun Son Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement