Muhtar Demir: "100 Üzerinden Yüzde 110 Hizmetlerden Memnunuz" - Son Dakika
Güncel

Muhtar Demir: "100 Üzerinden Yüzde 110 Hizmetlerden Memnunuz"

Muhtar Demir: "100 Üzerinden Yüzde 110 Hizmetlerden Memnunuz"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesinde 29 içme suyu deposundaki bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edildi.

19.12.2017 15:53  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarındaki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Selendi ilçesindeki 29 içme suyu deposunda bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Depolarda; yalıtım, fayans döşeme, vana ve boru değişimi yapıldı. Ayrıca, çevre düzenlemesi yapılan içme suyu depolarının iç ve dış cepheleri boyandı. MASKİ ilçede ayrıca, Halılar, Mıdıklı ve Gölbaşı mahallelerinde sıfırdan içme suyu deposu inşa ederek vatandaşların hizmetine kazandırdı. Yapılan çalışmalar ile mahalleler yıllardır bekledikleri hizmete kavuştu.

"Dört dörtlük bir çalışma yapıldı"

Aşağıgüllüce Mahalle Muhtarı Yılmaz Ercan, "Çalışmalardan çok memnunuz. Altyapımız yapıldı. Depomuz çok iyi oldu. Dört dörtlük bir çalışma yapıldı. Cengiz Başkanıma sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin"

"Yapılan hizmetten memnunuz"

Turpçu Mahalle Muhtarı Mehmet Ustacı, "Yapılan hizmetten memnunuz. İl Özel İdare zamanında böyle hizmetler görmedik. Cengiz Başkanımızı destekliyoruz"

"100 üzerinden yüzde 110 hizmetlerden memnunuz"

Çamlıca Mahalle Muhtarı Bünyamin Demir, "100 üzerinden yüzde 110 hizmetlerden memnunuz. MASKİ'den Allah razı olsun. Eskiden depomuz kötü durumdaydı. Şimdi her şeyi yapıldı. Allah Cengiz Başkanımızı, Nurullah Başkanımızı ve Yaşar Genel Müdürümüzü başımızdan eksik etmesin"

Bakım onarımı yapılan içme suyu depoları

Aşağıgüllüce, Kurşunlu Mahallesi Kayalı Bağlısı, Turpçu Mahallesi, Çansa Mahallesi (2 adet), Çinan Mahallesi Melekler Bağlısı, Çinan Mahallesi Dırazlar Bağlısı, Çinan Mahallesi Çıralılar Bağlısı, Altınköy Mahallesi, Havaoğlu Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Çamlıca Mahallesi, Çampınar Mahallesi, Kavakalanı Mahallesi, Kayranlar Mahallesi, Karakozan Mahallesi Biriktirme Deposu, Karakozan Mahallesi Kestencik Bağlısı, Karakozan Mahallesi Ilıca Bağlısı, Karakozan Mahallesi Yol Üstü Deposu, Avlaşa Mahallesi, Gölbaşı Mahallesi, Beypınar Mahallesi, Karakozan Mahallesi Akıllar Bağlısı, Yukarıgüllüce Mahallesi, Turpçu Mahallesi, Tepeynihan Mahallesi, Çamyayla Mahallesi, Kazıklı Mahallesi Biriktirme Deposu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtar Demir: '100 Üzerinden Yüzde 110 Hizmetlerden Memnunuz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement