Muhtarlar Üçüncü Kez Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Üçüncü Kez Buluşuyor

Muhtarlar Üçüncü Kez Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği muhtarlar buluşmasının üçüncüsü, 23-25 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.

20.12.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in geleneksel hale getirdiği muhtarlar buluşmasının üçüncüsü, 23-25 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.

İki gün sürecek Muhtarlar Bilgi Merkezi (MUBİM) 3'üncü Muhtarlar Buluşması'nda 909 mahalle muhtarı ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları bir araya gelecek. 2016 yılı değerlendirmesinin yapılacağı kampta hizmet ve yatırımlara yön verecek çeşitli görüşmeler, seminerler, konferanslar ve paneller yer alacak.

Muhtar eşleri unutulmadı

23-25 Aralık'ta Rixos Sungate Hotel'de gerçekleştirilecek buluşmada, yatırımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili sunumlar yapılacak. Ardından, muhtarlara MUBİM sistemindeki değişiklikler ve gelişmeler anlatılacak. Büyükşehir Belediyesi muhtar eşlerini de unutmadı. Muhtarlar toplantı yaparken, muhtar eşleri de Antalya Şehir Tiyatroları'nın sergileyeceği tiyatro oyunu ile buluşacak. Toplantı, büyükşehir ve ilçe belediyelerin yetki paylaşımı ve Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin değerlendirilmesiyle sona erecek.

Türel yakından takip ediyor

Antalya'nın 19 ilçesinde görev yapan 909 muhtarın belediyelere gitmelerine gerek kalmadan sorunlarını ilgili birimlere internet, SMS ve faks yoluyla bildirmelerine olanak sağlayan MUBİM, sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan bu sistemle muhtarlar artık sorunlarını teknolojiyi kullanarak iletiyor. Muhtarlardan gelen talepler en kısa sürede ilgili daire başkanlıklarına iletiliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel sistemi kendi özel telefonundan yakından ve titizlikle takip ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Üçüncü Kez Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement