Muhtarlar, Vali Çakacak'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar, Vali Çakacak'a Teşekkür Etti

Muhtarlar, Vali Çakacak\'a Teşekkür Etti

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesine bağlı 12 mahallenin muhtarı, ‘Muhtarlar Buluşması’nda dile getirdikleri taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Vali Özdemir Çakacak’a teşekkür ettiler.

10.06.2017 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı 12 mahallenin muhtarı, 'Muhtarlar Buluşması'nda dile getirdikleri taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Vali Özdemir Çakacak'a teşekkür ettiler.

Akdeniz ilçesine bağlı Kiremithane, Kültür, Mesudiye, Hamidiye, Karaduvar, Turgut Reis, Akdeniz, Mithatpaşa, Kazanlı, Kazanlı- Hürriyet, Kazanlı-Cumhuriyet ve Adanalıoğlu mahallelerinin muhtarları, Vali Çakacak'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Sahil Valilik makamındaki ziyarette, 'Muhtarlar Buluşması' kapsamında Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılımıyla birçok kez muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Çakacak, bu toplantılarda dile getirilen sorun, istek ve taleplerin Bakan Elvan tarafından titizlikle takip edildiğini söyledi. Elvan'ın destekleriyle özellikle yoksul ve yoksun ailelerin ikamet ettiği mahallelerde gençlik merkezlerinin ve birçok sosyal alanın yapıldığını ve yapılacağını ifade eden Çakacak, gençlerin bu tesislerden en iyi şekilde faydalanması noktasında, devletin ilk kapısı olan muhtarların da büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Muhtarlar ise 40 yıldır asfalt görmemiş olan mahallelerin dahi son dönemde asfaltlanarak yeni yollara kavuşturulduğunu, ayrıca yıllardır görmedikleri hizmeti bu dönemde gördüklerini ve mahalle sakinlerinin bu hizmetten büyük memnuniyet duyduğunu vurguladılar.

Ziyarette, 12 mahalle muhtarıyla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Çakacak, alınan talepleri anında il müdürlerine ileterek, dile getirilen konuların ivedilikle yerine getirilmesi için ilgililere talimat verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar, Vali Çakacak'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement