Muhtarlardan, Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan, Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü

Muhtarlardan, Başkan Ergün\'e Hizmet Teşekkürü

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, 154 Mahalle Projesi ile Akhisar'ın Selçikli ve Çamönü mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

18.04.2018 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle muhtarları hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ilettiler.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi'nin ardından başlattığı 154 Mahalle Projesi ile mahallelerde alt ve üstyapı dönüşümlerine imza atmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar'ın 9 mahallesini kapsayan proje kapsamında Selçikli ve Çamönü mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Aslay'a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, MASKİ İlçe Şefi Murat İpek, Selçikli Mahalle Muhtarı Abdülkadir Kesen ve Çamönü Mahalle Muhtarı Muhsin Demir ile MASKİ teknik personeli eşlik etti.

SELÇİKLİ VE ÇAMÖNÜ BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENECEK

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çamönü Mahallesi'ne 8 bin 50 metre kanalizasyon ve 7 bin 100 metre içme suyu hattı döşeniyor. Selçikli Mahallesi'ne ise 7 bin 550 metre kanalizasyon ve 7 bin 150 metre içme suyu hattı yenileme çalışması hayata geçiriliyor. Her iki mahalleye de 200'er metreküplük içme suyu deposu inşa ediliyor. Altyapı çalışmalarının ardından da toplamda 70 bin 600 metrekarelik kilit parke taşı döşemesi yapılacak.

"ALTYAPI ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARIMIZ TARAFINDAN TAKDİR EDİLİYOR"

Akhisar ilçesine bağlı Selçikli ve Çamönü mahallelerinde incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim merkezlerini altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz. Akhisar ilçemizde de başladığımız ve 9 mahalleyi kapsayan 154 Mahalle Projemiz kapsamında Selçikli ve Çamönü mahallelerimizi ziyaret ettik. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte çalışmaları yerinde inceledik. Muhtarlarımız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlardan, Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı
    14:42 Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Uğur A. yönetimindeki lüks otomobilin kontrolden çıkması sonucu otobüs durağına çarptığı kaza sonucunda 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazanın dehşeti ise görüntülere yansıdı.


Advertisement