Muhtarlardan Başkan Kazım Kurt'a Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Muhtarlardan Başkan Kazım Kurt'a Ziyaret

Muhtarlardan Başkan Kazım Kurt\'a Ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

20.04.2019 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Kurt son olarak; Emek, Cunudiye, Akçakaya Mahallesi Muhtarları ve Muhtarlar Birliği Derneği ile bir araya geldi. Başkan Kurt ilk olarak Emek Mahallesi Muhtarı Sibel Akıl ile buluştu. Tekrar Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt'u tebrik eden Akıl, Emek Mahallesi'nde hayata geçirdiği çalışmalar için teşekkür etti. Yeni dönemde Başkan Kurt ile Emek Mahallesi'ne daha güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Akıl, yeni dönemde başarılar diledi.

Başkan Kurt'un ikinci misafiri Akçakaya Mahalle Muhtarı Hüseyin Gazi Bal ve azaları oldu. Başkan Kurt'u tebrik eden Bal, yeni dönemde başarılar diledi. Daha sonra Cunudiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata ile de bir araya gelen Başkan Kurt'u 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Ata, yeni dönemde Cunudiye Mahallesi'nde daha başarılı çalışmaları hayata geçireceklerini vurguladı.

"Yeni dönemde birlikte daha verimli çalışacağız"

Başkan Kazım Kurt'u son olarak Muhtarlar Birliği Dernek Başkanı aynı zamanda da Uluönder Mahalle Muhtarı olan Hasan Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesine tekrar Belediye Başkanı seçilen Başkan Kurt'u tebrik eden Güler, yeni dönemin Eskişehir ve Odunpazarı'na hayırlı olmasını diledi. Başkan Kurt'un her zaman muhtarların yanında olduğunu kaydeden Güler, "Yeni dönemde belediye başkanlarımızla birlikte daha verimli çalışacağız ve başarılı çalışmalara imza atacağız, ben buna inanıyorum. Başkanımızın yeni dönemi hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

"En iyi siyaset insanlara hizmettir"

Muhtarlara ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Mahallelerdeki sorunların çözümü konusunda belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve desteğe her zaman hazır olduklarını belirten Kazım Kurt, muhtarların kamunun birinci ayağı olduğuna dikkat çekti. Başkan Kazım Kurt, "Siyasi düşünceniz ne olursa olsun, vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için hep birlikte çalışacağız. Unutmayın, en iyi siyaset insanlara hizmettir" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Muhtarlardan Başkan Kazım Kurt'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.


Advertisement