Muhtarlardan Başkan Uysal'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Muhtarlardan Başkan Uysal'a Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulunu kabul etti.

23.05.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Muhtarlar Derneğinin yeni yönetim kurulunu kabul etti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan başkanlığında, Zerdalilik Muhtarı İhsan Karaöz, Yıldız Muhtarı Süleyman Karakuş, Mehmetçik Muhtarı Adnan Çetin, Balbey Muhtarı Abdullah Uyaroğlu, Fener Muhtarı Mehmet Çakır ve Kılınçaslan Muhtarı Ali Kahraman'dan oluşan yeni yönetim kurulu, Başkan Uysal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Akcan, Başkan Uysal'a başarılı çalışmaları ve muhtarlarla kurduğu işbirliği dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Uysal, Muratpaşa'yı ortak akılla yönetmekte ısrarcı olduklarını belirterek, "Muhtarlarımız bu anlayış içinde en özel yere sahip." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlardan Başkan Uysal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement