Muhtarlarla İstişare Ve Bayramlaşma Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Muhtarlarla İstişare Ve Bayramlaşma Yapıldı

Muhtarlarla İstişare Ve Bayramlaşma Yapıldı

Develi muhtarları Develi Kaymakamı Murat Duru'nun riyasetinde Develi'deki kurum amirleriyle bir araya gelerek mahalleleri hakkındaki taleplerini belirterek istişarelerde bulundu.

22.08.2017 14:38  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın da katıldığı toplantıda eğitim, güvenlik, trafik ve yerel yönetimler gibi birçok Develi'yi ilgilendiren sorunlar masaya yatırılarak çözüm üretmek adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında özet bilgiler sunduktan sonra muhtarların taleplerini dinledikten sonra sorularını tek tek cevaplandırdı. Muhtarlarla birlikte oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı toplantı sonrasında yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni de yapıldı. Yapılan programın başarılı geçtiğini belirten Develi Kaymakamı Murat Duru "Develimizi kalkındırmak, problemlerini çözmek adına bir araya geldiğimiz toplantıya katılarak fikir ve düşüncelerini belirten bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, mübarek Kurban Bayramının İlçemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Yaradan'dan niyaz ediyorum" dedi. Programın sonunda Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar davetlilerle tek tek bayramlaşarak tebrikte bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlarla İstişare Ve Bayramlaşma Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement