Muhtarlarla "Ortak Akıl" Buluşması - Son Dakika
Güncel

Muhtarlarla "Ortak Akıl" Buluşması

Muhtarlarla "Ortak Akıl" Buluşması

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilçedeki 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi, hizmet ve projeleri değerlendirdi.

14.08.2018 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova'daki birliktelik vatandaşa hizmette yolunda güçleri artırıyor

Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki Meclis Salonu'ndaki toplantıda muhtarlar yapılan proje ve hizmetlere teşekkür etti. Başkan Atila'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar; görüş, öneri ve isteklerini de iletti.

İlçede görev yapan muhtarları mahalle ziyaretleriyle sık sık ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila hizmet buluşmalarına devam ediyor. 45 mahalle muhtarıylaBornova Kültür Merkezi içindeki Meclis Salonu'nda bir araya gelen Başkan Atila, hizmet ve projeleri değerlendirdi, görüş ve önerileri dinledi.

GÖRÜŞLERİMİZ DİKKATE ALINIYOR

Bornovalı muhtarlar Başkan Atila'nın proje ve hizmetleri herkesin görüşünü alarak hayata geçirmesi uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkan Atila 4.5 yıl boyunca mahallemizde bizlerle bir araya geliyor. Hem bizim hem de vatandaşların görüş ve önerilerini alıyor. Bugün de hep birlikte bir değerlendirme yaptık. Hem koordinasyon hem de fikirlerin ortaya koyulması anlamında çok önemli bir toplantı oldu" dedi.

HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Muhtarların vatandaşlara en yakın kamu birimi olarak önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Atila da, "Zaten mahallelerimizde süreklimuhtarlarımızla buluşuyoruz. Şimdi hep birlikte tüm mahallelerimizdeki hizmetlerimizi değerlendirdik. Hayata geçirilen proje ve hizmetlerimizi ele aldık. Her zaman ki gibi çok iyi görüşler ortaya çıktı. Bornova'daki bu birliktelik gücümüzü artırıyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlarla 'Ortak Akıl' Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement