Muhteşem Epureanu! - Son Dakika
Spor

Muhteşem Epureanu!

Muhteşem Epureanu!

Başakşehir’in Moldovalı stoperi performansıyla alkışlanırken, ülkesinden de büyük övgü aldı.

27.05.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONUR DİNÇER
Medipol Başakşehir'in deneyimli savunmacısı Alexandru Epureanu, İstanubul ekibinde sergilediği istikrarlı performans ile dikkat çekiyor. Turuncu-lacivertlilerin dört yıl önce Rus ekibi Anzi Mahackala'dan transfer ettiği futbolcu, o dönemden bu yana toplam 138 maçta forma giydi.
Sakatlığı nedeniyle yarısını kaçırdığı 2015-16 sezonu haricinde her sezon en az 30 maçta forma giyen 31 yaşındaki stoper, defansta güven veren görüntüsünün yanında, takımına hücumda da ekstra katkılar sağladı. Başakşehir'in gol sıkıntısı çektiği anlarda kilidi açan isim olarak sahneye çıkan Epureanu toplam 12 gol kaydetti.
İstanbul ekibiyle 2020'ye kadar sözleşmesi olan Epureanu, Süper Lig'deki performansının yanında, ülkesinin milli takımı için de can simidi oldu. Dünya Kupası elemelerinde Moldova kaptanı olarak sahaya çıkıp, tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.
Süper Lig'de sezonun karmasında gösterilen Epureanu'nun başarısı, Moldova basınında 'Muhteşem performans' başlıklarıyla yer buldu. Deneyimli oyuncu için, "Epureanu sezonu Fenerbahçe ile aynı puanda bitiren takımının başarısında önemli rol oynadı, Türkiye'de sezonun en iyi oyuncularından biri oldu" ifadeleri kullanıldı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Muhteşem Epureanu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KOSTENCELI: epureanu basaksehirde degil besiktasta olmali... 0 0 Yanıtla

Advertisement