Muhteşem Ramazan Geceleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Ramazan Geceleri Başladı

Muhteşem Ramazan Geceleri Başladı

Kahramanmaraş Belediyesi'nin ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Muhteşem Ramazan Geceleri" Ertuğrul Erkişi konseri ile başladı.

09.08.2011 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem ramazan geceleri kapsamında ramazan ayına özel düzenlenen etkinliklerin ilk konserine Kahramanmaraşlılar yoğun ilgi gösterdi. KAFUM'da teravih namazı sonrası düzenlenen konserde sevilen ezgilerini Kahramanmaraşlılar ile birlikte seslendiren Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi, Kahramanmaraş'ta olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sevilen sanatçı Ertuğrul Erkişi, alanı dolduran misafirlere Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu. Gecenin konukları arasında Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve eşi, Belediye Başkan yardımcıları Cevdet Kabakcı, Hasan Kara, Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda müziksever vardı. Konser boyunca sanat müziğinin unutulmaz parçalarını seslendiren Erkişi sevilen ilahilerle de gönüllere hitap etti. Konser sonrası Ertuğrul Erkişi'ye bir buket takdim eden Başkan Poyraz kendilerine unutulmaz bir gece yaşatan Sanatçıya teşekkür etti.

Konser öncesinde KAFUM alanında düzenlenen Hacivat karagöz gösterisi izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Çocuklar için kurulan oyun parkları ve fuar alanına kurulan stantlar etkinlikler için alana gelen her yaştan herkese hitap etti.

Gecede bir açıklama yaparak on bir ayın sultanı ramazanı şerifi dolu dolu yaşayacaklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Poyraz; "On bir ayın sultanı Ramazanı şerif'i karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimizin ramazanlarını tebrik ediyorum. Bu akşam ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konseri izledik. Amacımız eski Ramazan günlerinin güzelliklerini vatandaşlarımıza hissettirmek ve onların bir araya gelmelerini sağlamaktır. Bu vesileyle sosyal belediyecilik anlayışımızı her alana yaymaya ve Ramazanda da sürdürmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı süresince etkinliklerimiz devam edecek. Ramazan süresince gerçekleşecek bütün programların hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Ramazan Geceleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement