Mühürlenen yere kapı açtılar, tekrar kumar oynarken yakalandılar - Son Dakika
3.Sayfa

Mühürlenen yere kapı açtılar, tekrar kumar oynarken yakalandılar

Mühürlenen yere kapı açtılar, tekrar kumar oynarken yakalandılar

İzmir'in Torbalı ilçesinde daha önce tombala oynatıldığı için mühürlenen iş yerinde, duvar kırılıp kapı açılarak tekrar tombala oynatıldığı ortaya çıktı.

19.02.2020 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesinde daha önce tombala oynatıldığı için mühürlenen iş yerinde, duvar kırılıp kapı açılarak tekrar tombala oynatıldığı ortaya çıktı. Adrese yapılan operasyonda kumar oynayan 72 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları kontrollerde Yoğurtçular ve Yazıbaşı mahallelerinde faaliyet gösteren ve kumar (tombala) oynandığı için 15 Şubat tarihinde mühürlenen umuma açık işletmelerde mühür fekki olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalarda işletmeciliğini İ.D. ve B.O. isimli şahısların yaptığı umuma açık mühürlü işletmelere 19 Şubat günü baskın düzenlendi. İşletmeciliğini İ.D.isimli şahsın yaptığı işletmede, mühürlenen kapı yerine duvarın kırılarak yeni bir kapı yapıldığı tespit edildi. İşletmede kumar oynadığı tespit edilen 21 kişi yakalanarak haklarında idari yaptırım uygulandı. İşletmeciliğini B.O. isimli şahsın yaptığı mekana yapılan baskında da yine kumar oynadığı tespit edilen 52 kişi yakalanarak haklarında işlem yapıldı. Her iki adreste de yakalanan 72 şüpheli, mühür fekkinden dolayı gözaltına alındı.

Materyallere el konuldu

Öte yandan yapılan operasyonda ele geçirilen ve tombala oynamada kullanıldığı düşünülen materyallere jandarma tarafından el konuldu. İ.D. ve B.O. isimli işletme sahipleri hakkında da "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak ve mühür fekki" suçlarından adli işlem başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mühürlenen yere kapı açtılar, tekrar kumar oynarken yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı
    17:08 Zonguldak'ta jandarma kıyafeti giyen kadın serbest bırakıldı

    Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde jandarma kıyafeti giyerek vatandaşların kimliklerini kontrol ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı. Müftü Mahallesi'nde jandarma kıyafeti giyen genç bir kadının yolda kimlik kontrolü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, sahil kesiminde vatandaşların kimliklerini kontrol eden G.S'ye kimlik kartını sordu. Kartının bulunmadığını söyleyen kadın gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, jandarma mesleğini çok sevdiğini ve temin ettiği kıyafetlerle kimliklere baktığını anlatan G.S, işlemlerinin ardından salıverildi.

  • Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi
    17:03 Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada bir iş yerinde 1800 makaron ve 162 bandrolsüz puro bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.


Advertisement