Mükemmel Plan, TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Mükemmel Plan, TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

Mükemmel Plan, TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

Mükemmel Plan, 26 Mayıs Pazar saat 21:00'da, HD yayın yapan D-Smart 5. kanal Smart SineGold'da izleyiciyle buluşacak.

22.05.2013 12:24  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAD MEN'İN YILDIZI JON HAMM VE MEGAN FOX'UN OYNADIĞI

Çok uzun zamandır yakın dost ve arkadaş çevrelerinin son bekar - çocuksuz üyeleri olan Jason ve Julie'nin, evlenmeden çocuk yapmaya karar vermesiyle olanları anlatan "Mükemmel Plan" (Friends With Kids), 26 Mayıs Pazar saat 21.00'da, HD yayın yapan D-Smart 5. kanal Smart SineGold'da izleyiciyle buluşacak

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, izleyicilerine sinemanın seçkin örneklerini TV'de ilk ayrıcalığıyla sunmaya devam ediyor.

İki yakın arkadaş evlenmeden çocuk yaparsa…

Jason ve Julie, tüm yakın arkadaşlarının aksine, evlilik hayatının ve çocuk yetiştirmenin ilişkilere zarar vereceğine inandıkları için bu iki karara uzak durmuştur. Fakat aralarındaki uzun yılların yakın dostluğuna da güvenirler ve evlenmeden çocuk sahibi olup aynı evde yaşamaya başlarlar. Bu arada başka insanlarla tanışıp yeni ilişkiler kurmayı da sürdürürler. Herkesin ortak kanısı bunu başaramayacakları yönündeyken onlar başarmış gibi görünür, fakat içten içe birbirlerini kıskanmaya da devam ederler.

Modern zaman ilişkileri üzerine bol yıldızlı bir romantik komedi…

Başrollerini filmin yönetmenliğini de üstlenen Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm ve Megan Fox'un paylaştığı "Mükemmel Plan" (Friends With Kids), dünya prömiyerini 2011 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapmıştı. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Megan Fox ve tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesi yaratan AMC dizisi "Mad Men"in yıldızı John Hamm'ın yanı sıra, sinemaseverlerin Leonardo Di Caprio'lu "Göklerin Hakimi" filminden de hatırlayacağı Adam Scott da filmin başrollerinde.

"Mükemmel Plan" (Friends With Kids) – Künye

Yönetmen: Jennifer Westfeldt

Oyuncular: Jennifer Westfeldt, Adam Scott, Maya Rudolph

Yapım Yılı: 2011

Tür: Romantik Komedi

Konu: Jason ve Julie çok uzun yıllardır iki iyi dosttur ve arkadaş grubunda bekar ve çocuksuz kalan son çifttir. Evliliğin ve çocuk yetiştirmenin ilişkilerine zarar vermesinden korkan ikili evlenmeden bir bebek yaparak aynı evin içinde arkadaş olarak yaşamaya devam ederler ve bu arada da başkalarıyla tanışıp yeni ilişkiler de kurarlar. Herkes 'bunu yapamazsınız' derken, onlar başarmış gibi görünseler de içten içe birbirlerini kıskanmaya da devam ederler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mükemmel Plan, TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement