Mülki idare amirlerine veda yemeği - Son Dakika
Güncel

Mülki idare amirlerine veda yemeği

Mülki idare amirlerine veda yemeği

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak görev yerleri değişen mülki idare amirlerine veda yemeği verdi.

21.07.2020 15:47  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak görev yerleri değişen mülki idare amirlerine veda yemeği verdi.

Mülki İdare Amirleri atamasıyla görev yeri değişen Vali Yardımcısı Bayramali Köse, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz, Gömeç Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz ve Bigadiç Kaymakam Vekili Mehmet Ali Uzun onuruna Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Yeni Öğretmenevi Sera Restoran'da gerçekleşen yemeğe, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları eşleri ile birlikte katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Şıldak, Mülki İdare Amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek "Siz değerli meslektaşlarıma Balıkesir'de yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinizde üstün başarılar diliyorum" dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mülki idare amirlerine veda yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement