Mültecileri Taşıyan Kamyon Kaza Yaptı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var - Son Dakika
Güncel

Mültecileri Taşıyan Kamyon Kaza Yaptı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Van'dan Erciş istikametine giden ve üzerinde mültecilerin bulunduğu kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi ise yaralandı.

16.05.2019 21:07  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van- Erciş Karayolu üzerinde mültecileri taşıyan kamyon devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi ise yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Kaza saat 20.00 sıralarında Van-Erciş Karayolu üzerinde Tuşba ilçesine bağlı Ağartı Mahallesi'nde meydana geldi. Yurda kaçak yollardan giriş yapan göçmenleri taşıyan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kaçak göçmen yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere taşındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mültecileri Taşıyan Kamyon Kaza Yaptı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mültecileri Taşıyan Kamyon Kaza Yaptı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • candost: amanha irana mısıra arabistana gitmeyin varsa yoksa demokratik ve hristyan ulkelere multeci olun.. bu ölümüne sevdanız nedirya.. vatanınızda kalın ac susuzda olsanız vatanlarınızı terk etmeyin.. ucgun yaşayın ama onurlu yaşayın.. 5 2 Yanıtla
  • vatan sever: İrandan yaşayan bahai hıristiyanları şianın zulmünden kaçıyor ülkemizde bi sürü var bide uluslar arası korumadalar bm mülteciler yüksek konseyi aylık 800 dolar veriyor bunlara boyunlarında artı işaretiyle gezerler süs köpekleride var bende göç idaresinde işe başlayınca ögrendim yabancı ülkeler mülteci alımlarında bunları alırlar hıristiyan oldukları için 2 0 Yanıtla
  • dingonun çifliği: dingonun ahırına hiç hoş gelmediniz 0 0 Yanıtla
  • Piskopat Avcisi,: Allah gene yardim etti vatanimiza... 0 0 Yanıtla
  • kör herif: biz bunlara kapı açmakla hata ettik hata 0 0 Yanıtla

Advertisement