Münip Utandı'dan Türk Sanat Müziği Gecesi - Son Dakika
Yerel

Münip Utandı'dan Türk Sanat Müziği Gecesi

Münip Utandı\'dan Türk Sanat Müziği Gecesi

Küçükçekmece’de sahne alan Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Münip Utandı müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

01.03.2017 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de sahne alan Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi Münip Utandı müzikseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Küçükçekmece Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atakent Kültür ve Sanat Merkezinde sahne alan Türk Sanat Müziğinin sevilen sesi 'Münip Utandı' müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Başkan Karadeniz'e teşekkür

Küçükçekmecelilere büyük ilgilerinden dolayı teşekkür eden Münip Utandı, "Küçükçekmece Belediyesi, her zaman kültür ve sanata önem vermiştir. Sizlerin de bu yoğun ilgisi bizleri her daim mutlu etmiştir. Ben emeği geçen herkese ve özellikle Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ediyorum" dedi.

Hep bir ağızdan seslendirdiler

Utandı konserde, 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın, Bülbülüm Altın Kafeste, Fikrimin İnce Gülü, Evlerinin Önü Handır' eserlerini müzikseverlerle birlikte söyledi. Konser sonunda ise Müzik Akademisi Yöneticisi Hakan Dedeler sanatçıya çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Münip Utandı'dan Türk Sanat Müziği Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement