Munzur Çayı'nda bulunan cansız bedenin, 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Munzur Çayı'nda bulunan cansız bedenin, 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu ortaya çıktı

Tunceli'de Munzur Çayı'nın yanında yürüyüş yapanlar tarafından bulunan cesedin, 11 gündür kayıp olan Niyazi Kocadaş'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Kocadaş'ın yapılan ön otopsi raporunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi.

20.02.2023 15:15  Güncelleme: 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mameki Parkı'nda 12 Şubat günü yürüyüş yapanlar, Munzur Çayı'nda ceset görüp, polise haber verdi. Ekiplerin sudan çıkardığı ceset, otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. İncelemelerde, cesedin Niyazi Kocadaş'a ait olduğu belirlendi.

AYAK İZLERİNE RASTLANILDI

Kimlik tespitinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı araştırmada, Kocadaş'ın telefonunun 9 Şubat akşamından bu yana kapalı olduğu ve yakınlarının kendisine ulaşamadığı belirlendi. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları incelendi. Niyazi Kocadaş'ın cesedinin bulunduğu noktaya yakın olan Sallanan Köprü ile Demir Köprü yakınlarında ayak izlerine rastlanıldı.

Munzur Çayı'nda cesedi bulunan kişinin kimliği belli oldu

DEPREMDEN SONRA PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ

Alınan ayak izi örnekleri, Diyarbakır Bölge Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi. Olayla ilgili Kocadaş'ın yakınları dahil 11 kişinin ifadesine başvuruldu. İfadelerde, Kocadaş'ın depremden sonra psikolojisinin iyi olmadığı kaydedildi. Ön otopsi raporunda ise Niyazi Kocadaş'ın bedeninde herhangi bir darp izine rastlanılmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Munzur Çayı'nda cesedi bulunan kişinin kimliği belli oldu
Munzur Çayı\'nda bulunan cansız bedenin, 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Munzur Çayı'nda bulunan cansız bedenin, 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement