Munzur Kültür ve Doğa Festivaline Doğru - Son Dakika
Yerel

Munzur Kültür ve Doğa Festivaline Doğru

Tunceli Belediyesi, her yıl düzenlenen Munzur Kültür ve Doğa Festivali için vatandaşlardan gelecek görüş ve önerileri değerlendireceğini bildirdi.

12.05.2014 16:39  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Munzur Kültür ve Doğa Festivali için vatandaşlardan gelecek görüş ve önerileri değerlendireceğini bildirdi.

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Temmuz-3 Ağustos arasında bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek festival için hazırlıklara başladıklarını belirterek, "Organizasyon hizmeti alımı için ihaleye çıkıldı. Daha önceki yıllarda meydana gelen aksaklıkların bu yıl yaşanmaması için çalışmalarımızı şimdiden başlattık" ifadesini kullandı.

Kentin tanıtımı açısından festivallerin büyük önem taşıdığını aktaran Kasun, şunları kaydetti:

"Kentimizin tanıtımı için festivaller bizler için oldukça önemli. Bu nedenle çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. Dersim'deki bütün siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla hazırlanacak programın sorunsuz geçeceği ümidindeyiz. Bu konuda vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Belediyemizin internet sitesinde oluşturduğumuz linklerden bizlere ulaşıp festival programı konusunda önerilerini sunabilirler. Ayrıca telefonla veya bizzat gelip bizlerle görüşerek fikirlerini paylaşabilirler." - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Munzur Kültür ve Doğa Festivaline Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement