Muradiye'de '15 Temmuz' Anma Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Muradiye'de '15 Temmuz' Anma Etkinlikleri

Muradiye\'de \'15 Temmuz\' Anma Etkinlikleri

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından cami cemaati ve esnafa 15 Temmuz anma programı çerçevesinde irmik tatlısı ikram etti.

14.07.2017 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından cami cemaati ve esnafa 15 Temmuz anma programı çerçevesinde irmik tatlısı ikram etti.

İrmik helvasının dağıtımının ardından bir açıklama yapan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay; milletin canı pahasına darbecilere darbe vurduğunu belirterek, "15 ve 16 Temmuz 2016 Cuma ve Cumartesi günü 249'u şehitlik mertebesine, 2 bin 193'ü gazilik mertebesine yükselen kardeşlerimiz, demokrasimize duvar oldu. Sokaklara meydanlara dökülen tankın, tüfeğin karşısına dikilip meydanı boş bırakmayan demokrasi aşığı milyonlar ile birlikte millet iradesine kast eden zorbaları alt etti. Darbeciler bu teşebbüslerinde iki şeyi hesaba katmadı; bir milleti ve iki milletin liderini. Onlar içtima düdüğünü çalınca hizaya giren bir millete ve şapkasını alıp giden siyasetçilere alışmışlardı. 15 Temmuz'da da beklentileri oydu. Tanklar kışladan burnunu gösterince evine kapanan bir millet ve milletin iradesini kendilerine teslim eden bir siyasetçi beklediler. Ancak bu kez sesi F16'ların sesini bastıran bir lider, tanklardan daha güçlü bir millet ve liderine duyduğu sevgisi can kaygısından daha baskın olan bir millet buldular. Bu vatanı kimseye yedirmedik, yedirmeyeceğiz. İç ve dış hainlerine karşı liderimizin arkasındayız, yanındayız. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye'de '15 Temmuz' Anma Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement