Muradiye'de Engelliler Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Muradiye'de Engelliler Haftası Etkinliği

Muradiye\'de Engelliler Haftası Etkinliği

VAN (İHA) – Van’ın Muradiye ilçesindeki Özel Aksu Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engellilerin semazen gösterisi ve halayı büyük beğeni kazandı.

19.05.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN (İHA) – Van'ın Muradiye ilçesindeki Özel Aksu Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engellilerin semazen gösterisi ve halayı büyük beğeni kazandı.

Kazım Karabekir Teknik ve Endüstri Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, kurum amirleri ve engelli öğrencilerin aileleri katıldı. Okul Müdürü Erkan Kaya, "Ülkemizde son yıllarda engellilerle ilgili çalışmalar, bu insanları topluma kazandırma çalışmaları hız kazanmış olsa da ilimiz ve ilçemiz bu konulara çok duyarsız ve yetersiz kalmakta. Biz Özel Aksu ailesi olarak yılda bir kez de olsa ilçemizde bu özel insanların farkına varılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Umarız ki amacımıza da ulaşıyoruzdur. Engelliler Haftası boyunca her gün ayrı bir etkinlik konusu işlenir' dedi.

Öğrencilerin sahnelediği etkinliklerin ardından Kaymakam Çelikel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye'de Engelliler Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement