Muradiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Muradiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi

Muradiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi

Van'ın Muradiye ilçesindeki Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

05.06.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Muradiye ilçesindeki Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ferhat Çoban, Ünseli Belediye Başkanı İshak Polat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akif Yorulmaz, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, kamu kurum amirleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Harun Gündüz, öğrencilere hitaben "Biz sizin için geleceğe bir kapı açtık. Bu kapıyı açıp geleceğe aydınlık gözlerle bakmak artık sizin elinizde. Okul çatısı altında oluşturduğunuz dostluklarınızı devam ettirin. Bu kubbede hoş bir seda bıraktınız. Güle güle sevgili öğrencilerim. Yolunuz açık olsun. Sizleri unutmayacağız" şeklinde konuştu.

Mezun olan öğrenciler adına bir konuşma yapan 12. sınıf öğrencisi Mecbure Yarka'dan sonra şiirlerin ve türkülerin okunduğu törende, öğrenciler tarafından skeç gösterileri de sunuldu.

İkinci mezunlarını veren okulda 27 öğrenciye belgeleri verilirken, dereceyle ayrılan ilk 3 öğrenciye de İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu tarafından başarı belgeleri verildi. Tanrıkulu, yaptığı konuşmada, "Siz kıymetli öğrenciler bizleri okul çağımıza kadar götürdünüz. Okul yıllarımızı hatırlatarak bizleri mutlu ettiniz. En güzel yıllar eğitim anlamında lise yıllarıdır. Hayatın bundan sonraki dönemi biraz daha zor. Ama mücadeleye devam edeceksiniz. Bu yıl ve önümüzdeki yıl mücadele verirseniz üniversite yıllarınız daha kolay olacaktır. Bu programda hep veda üzerinde şiirler okundu, türküler söylendi. Sevgili öğrenciler her veda aslında bir başlangıçtır. Ben her tayin olduğum yeri yeni bir başlangıç olarak görüyor ve o şekilde başlıyorum. Ben umuyorum ki Geleceğiniz hep aydınlık olacak. Yeter ki çalışalım, gayret gösterelim. Yüce Allah'tan yolunuzun daima aydınlık olmasını diliyorum. Yolunuz aydınlık bahtınız açık olsun" dedi.

Tanrıkulu, daha sonra derece

alan Gönül Atmaca, Özlem Daş ve Ayfer Bozkurt isimli öğrencilere belgelerini verdikten sonra diğer öğrencilere de protokol tarafından belgeleri verildi.

Öğrenciler hep birlikte havai fişekler eşliğinde keplerini havaya atarak halay tutup oynadılar. Halaya İlçe Kaymakamı Tanrıkulu ve protokol üyeleri eşleriyle birlikte katılıp öğrencilerin sevinçlerini paylaştılar. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi İkinci Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement