MURAT BEBEĞİN ÖLÜMÜNDE GÖZALTINA ALINAN ANNE İLE 3 ARKADAŞI ADLİYEDE- YENİDEN - Son Dakika
Güncel

MURAT BEBEĞİN ÖLÜMÜNDE GÖZALTINA ALINAN ANNE İLE 3 ARKADAŞI ADLİYEDE- YENİDEN

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, vücudunda sigara yanıkları bulunan ve yüzü ile başına aldığı darp sonucu ölen 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan anne ile 3 erkek arkadaşı bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

30.01.2023 13:07  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, vücudunda sigara yanıkları bulunan ve yüzü ile başına aldığı darp sonucu ölen 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan anne ile 3 erkek arkadaşı bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olay 26 Ocak'ta Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler polisi aradı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde evde Murat Aslan Kılıç bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, bebeğin şüpheli ölümü üzerine detaylı inceleme yaptı. Evde bulunan 1'i 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 kardeş ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Babası 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan cezaevinde bulunan Murat Aslan Kılıç bebeğin yapılan otopsisinde bacaklarında sigara yanıkları, yüzünde ve başında da darp izlerine rastlandı. Bebeğin darbeye bağlı beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Bebeğin ölümünün ardından evden kaçtığı belirlenen Anne Güler K. (27) ile arkadaşları Volkan Y., Atakan E. ile Yusuf Y. yakalanıp, gözaltına alındı.

DAHA ÖNCEYE AİT SİGARA YANIKLARI TESPİT EDİLDİ

Öte yandan evin duvarındaki ve Murat Aslan bebeğin başındaki kan izlerinden yola çıkılarak, uyuşturucu kullanan şüphelilerin Murat Aslan bebeğin başını duvara çarptığının belirlendiği ifade edildi. Murat Aslan bebeğin yumruk darbeleri sonucu dudağının patladığı, yüzünde darp sonucu morluklar oluştuğu ve kulak arkasında daha önceye ait olduğu belirlenen sigara yanıklarının tespit edildiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne ile 3 erkek arkadaşı bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

MURAT BEBEĞİN ÖLÜMÜNDE GÖZALTINA ALINAN ANNE İLE 3 ARKADAŞI ADLİYEDE- YENİDEN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MURAT BEBEĞİN ÖLÜMÜNDE GÖZALTINA ALINAN ANNE İLE 3 ARKADAŞI ADLİYEDE- YENİDEN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement