Murat Boz, kendisi için "Evde üstü çıplak geziyor" diyen Caroline Yılmaz'ı yalanladı - Son Dakika
Magazin

Murat Boz, kendisi için "Evde üstü çıplak geziyor" diyen Caroline Yılmaz'ı yalanladı

Şarkıcı Caroline Yılmaz, kendi programında Murat Boz ile komşu olduğunu ve şarkıcının evde sürekli yarı çıplak gezdiğini söyledi. Yılmaz'ın açıklamalarına jet hızında cevap veren Boz ise "Maksatlı ve baştan sona yalan" dedi.

24.02.2020 14:00  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Caroline Yılmaz, TV 8,5'ta yayınlanan Caroline Show adlı programına şarkıcı Ekin Uzunlar, Irmak Arıcı ve Salih Keçeci'yi konuk aldı. Konuklarıyla samimi şekilde konuşan Yılmaz, Murat Boz ile komşu olduğunu söyleyerek şarkıcının evdeki hallerinden bahsetti. Yılmaz'ın açıklamalarına Murat Boz'dan yanıt gecikmedi.

"EVDE ÜSTÜ ÇIPLAK GEZİYOR"

Caroline Yılmaz, konuğuyla sohbet ederken; 17'inci katta oturduğunu gizli bir hayranının devamlı kendisine drone gönderdiğini söylerken konu komşuluğa geldi. Murat Boz ile komşu olduğunu söyleyen Caroline Yılmaz, "Murat Boz'un ev hallerine çok sık şahit oluyorum. Evde sık sık arkadaşlarıyla parti veriyor. Üstü çıplak dolaşıyor, buzdolabının kapısını açıp elma alıp yiyor. Sonra kahve içiyor, geriniyor, esniyor" dedi.

Murat Boz, kendisi için

"YALAN AÇIKLAMALARA İTİBAR ETMEYİNİZ"

Hakkında çıkan haberlerin kısa sürede yayıldığını gören genç şarkıcı Murat Boz ise Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Oturduğum apartmanın kat sayısı 17 veya üzeri değil toplam 5 kattır. Magazin muhabiri kardeşlerimiz de siteyi biliyor. Yan komşum çok değerli bir müzisyen arkadaşım ve ailesi. Yine apartmanımızda Beşiktaş'ın benim de çok sevdiğim bir futbolcu arkadaşım ve ailesi oturuyor. Komşularımızın hepsini de tanıyorum... Maksatlı ve baştan sonra yalan olan bu açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz."

Murat Boz, kendisi için

"KIRGINLIK OLMASIN, ÖYLE İNSANLAR DEĞİLİZ"

Murat Boz'un hakkındaki iddiaları yalanlamasıyla sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yalanlayan Caroline Yılmaz ise "Eski komşum Murat Boz ile ilgili televizyon programımızda espriyle anlattığım ve art niyetle uzaktan yakından bir alakası olmayan bir anım, yazılı habere dönüştürülünce gerçekten tuhaf olmuş. Ben bile okurken "Böyle mi demişim?" dedim. Halbuki izleyenler bilir, çok sevimli bir diyalogdu. Yanlış anlaşıldıysak üzülürüz, programda da belirttiğim üzere, şarkılarını ve kendisini çok da severek takip ediyoruz. Esprili bir diyaloğun yazıya dökülüp keskin bir başlık atılınca tuhaflaşmasından ibarettir. Kırgınlık olmasın biz böyle insanlar değiliz" dedi.

Murat Boz, kendisi için
Murat Boz, kendisi için
Murat Boz, kendisi için "Evde üstü çıplak geziyor" diyen Caroline Yılmaz\'ı yalanladı

Son Dakika Magazin Murat Boz, kendisi için 'Evde üstü çıplak geziyor' diyen Caroline Yılmaz'ı yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • asd: Size ne adamın özelinden evinde ne yaptığından böyle şeyler ortalığa dökülür mü 8 0 Yanıtla
  • wwe: adamın evinde istediği gibi dolaşması j-kadar normal ne olabilir ki 4 1 Yanıtla
  • MİNA: sananeeeeeee 5 0 Yanıtla
  • ali oslo: boş yapmayın sanat yapın 5 0 Yanıtla
  • Osmanlı torunu: Haberde paylaştığınız resimler manidar bu resimlere göre söylenen doğru :-) 3 1 Yanıtla
  • Tam 45... : Sana ne adamın evi sonuçta istediği gibi gezer. Sıkıntı sende, daha başka bişeyini görebilirmiyim deyip adamın evini dikizliyen sensin. Boşuna dememişler insanın başına ne gelirse ya meraktan yadaa neysemm. 1 2 Yanıtla
  • Gazi: Adam ne biçim sanat yapıyor ama? 2 0 Yanıtla
  • Mert: reklam boşsunuz oğlum boş 2 0 Yanıtla
  • Beşer: Her şahsın evi mahremidir bu şahsın evide mahremi dir kişilerin mahremiyetini tartışmak hiç kimseye helal değildir ancak oradaki görüntüler kim tarafından servis edildi eğerki kendisi servis ettiyse bu akla ilk gelen iki şık var ya reklam için yada bir veya birilerine mesaj için servis etmiştir kendisi servis etmemiş ise iddia eden bayan tarafından servis edildiyse ya bu kişiyle aşk yaşamak için yada bu kişiyi küçük düşürmek için servis etmiştir yahu kime ne kim evinde nasıl hareket ediyorsa etsin 1 0 Yanıtla
  • C: Evde çıplak gezdiğini bu karı nerden biliyo 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement