Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'la Düet Yaptı - Son Dakika
Magazin

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'la Düet Yaptı

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yeni çıkaracağı albümde geçen yıl evlendiği eşi Merve Boluğur'la 'Boya Gitsin' şarkısında düet yaptı.

14.07.2016 12:05  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Murat Dalkılıç, 'Epik' isimli yeni albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 12 şarkıdan oluşan albümde; tek bir parça dışında tüm eserler Murat Dalkılıç'ın imzasını taşıyor.

EŞİYLE DÜET YAPTI

Albümde yer alan 'Boya Gitsin' adlı şarkıda, ünlü şarkıcıya eşi Merve Boluğur eşlik etti. Ünlü çiftin birlikte seslendirdiği şarkı, yılın en iddialı parçalarından biri olmaya aday. Albümün çıkış parçası olarak ise, sözü ve müziği Dalkılıç'a ait olan 'Ben Bilmem' şarkısı seçildi.

"YAZA DAMGA VURACAK"

Bu albümün bambaşka bir ruh taşıdığını söyleyen yakışıklı şarkıcı, 'Epik'in 2016 yazına damga vuracağı konusunda iddialı. (Günaydın)

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur\'la Düet Yaptı

Son Dakika Magazin Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'la Düet Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Simay: Çooook sevindim düet yapman ı za çoook yakışıyorsunuz Merve boluğur çoook güzel murat dalkılıç çooook yakışıklı #MERMUR#?? AŞKTIR 0 0 Yanıtla
  • karayel: Bir doğa harikası bunu bazıları görmemek yada görmek istemedikleri için güneş i balçıkla sıvanmaz ama yapar lar bunlar yaparlar 0 0 Yanıtla

Advertisement